Eskişehir opel bayisinde satış danışmanıyım yardıma ihtiyacı olan olursa destek sağlamaya calısırım
Printable View
Eskişehir opel bayisinde satış danışmanıyım yardıma ihtiyacı olan olursa destek sağlamaya calısırım
Bedas-kesme acma da calisiyorum. Elektriginizi odemediginizde kesenlerden biriyim :)
şunu alıp ticari yapıp koşturacak kadar potansiyelli bir manyağım :D ama babam izin vermiyor , alkol problemimden dolayı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21960453/detay
102 sayfanın için de bir amele benmiyim :D
Malzeme Mühendisiyim öğrenimim hala devam ediyor ek olarak proje kapsamında güneş arabası yapıyoruz ve yarışlara katılıyoruz (Anadolu Solar Team olarak aratırsanız basında ve sosyal medyada ulaşabilirsiniz)
Ek olarakta profesyonel olarak gelin-damat , fabrika fotoğrafçılığı yapıyorum evlenmeyi düşünen veya jr'ları çektirmek isteyenler ulaşabilir şehir farketmez :)
https://www.facebook.com/pages/Photo...?ref=bookmarks
Antalya hava alanı dış hatlar gidişde masaj koltuklarının başımda duruyorum yaz boyunca burdayım
sonra gene öğrencilik devam. Akü malzeme bilimi mühendisliği
3 senelik reklam ajansi ortakligimi bitirdim. Kendi bmw servisimize geri döndüm :)
daha önce uzun süre bilgisayar işi ile uğraştım ama artık kafa kaldırmıyor dedim ve bıraktım :)
şuanda cep telefonu alım-satım, teknik servis işi ile uğraşıyorum.
Makina mühendisiyim bursada özel bir şirkette
ankara ivedik organizede restoranım var sultanahmet köftecisi yolu düşeni beklerim :)
sivil havacıyım ama yerde çalışıyorum :D
stajyer mali müşavirim , 2017 mayısta inş stajyer ünvanım kalkacak kendi ruhsatımı alacağım. :)
4 senedir öğrenci ama bi 4 ü daha var :D
konya merkezde
SİNAN PASTANESİ aile işyerimiz orda calısıyoruz imalatciyim
KONYA MOTORSPORLARI klubunde baskan yardımcısıyım moto drag yarısı duzenlıyoruz 4 senedır 600 cc turkıye 1.lıgı bızde ve suan pısta yunanıstana yarıscılar gonderdım ..
galerıcıler sıtesınde
LADIK galeri
DOGRU galeri bizim tıcarı alım satımı yapıyoruz
METAY mobılya ve aliminyum dograma ve katlanabılır cam ısıyle ugrasıyoruz ıhtıyacı olan arkadaslara yardımcı olunur...
İnternet reklamcılığı, 2008 den beri
İstanbulda m köy şişli maslak civarında lastikçi tanıdık var mı ?
Subaru forester var lastikler değişecek. Michelin latitude 4x4 modeli 300x4=1200 Tl fiyat aldım
Sitede yapan birisi var ise o kazansın..
eyupte jantmax var
Otomotiv okuyup sektöre tam ortasindan dalicam insallah
Bahcelievlerdeyiz düğün nisan kına sunnet her turlu toplu organizasyon yapmaktayız
Mercedes-Benz mengerler kocaeli'de otomobil satış danışmanıyım
Daha önce yazmıştım yine yazıyorum, İnşaat Mühendisiyim şantiye şefi olarak çalışıyorum. K.çekmece Halkalı'da Kasım ayı teslim projede oturmalık, yatırımlık daire isteyen olursa liste fiyatlarından hatırı sayılır inidirimler yaptırırım ilk satılacak 2-3 daire için.
İzmir ' de Gözlükçüyüm
forum üyelerine ve tüm çevreye elimden geldiğince gözlük konusunda yardımcı olmaya calısıyorum
alısverıs olmasa bile cay kahve yemek yemeğe dükkana beklerim herkesi . Herkese bol kazançlar :)
Öğrencilik yeni bitti. Osmaniye'de asansör firmasında makine mühendisi olarak başladık bakalım.
daha önce öğrenci iken yazmıştım öğrencilik biteli oldu 2 ay
şuan tekirdağ velimeşe osb'de kont aluminyumda satış pazarlama ve dış ticaret departmanında çalışıyorum
Endüstri müh. arayan varmı yada yardımcı olabılcek biri sözlüm yeni mezun iş bulamıyo
Kardeşler - abiler, bana da peyzaj mimarı arayan birileri lazım. : ) İstanbul, Anadolu yakasında. Askerlik problemi falan da yok, yeteneklidir, kafası da sağlam çalışır, beceriklidir. Sadece biraz hımbıldır, zaten o yüzden iş bulamıyor kendine. Lakin kefil olurum, yardımcı olursanız da çok mutlu olurum. : )
Okuldan bisey cikmadi bizde esnafliga soyunduk :D
Hangi bölümden mezunsun bro ?
Ne üzerine mikail , aklımızda olsun.
işsiz jeoloji mühendisiyim 2 yıl oldu bir yandan yüksek lisans yaptayım.
Skoda Yedek Parça ve Garanti Sorumlusuyum. Turkuaz Etka katalog,Elsa Pro,Saga 2'ye ultimate seviye hakimim. Odis'de orta seviye takılıyorum. Ama kurumsal ya da yakın otomotiv firmalarından tekliflere açığım.