Artık Çanakkale'ye evime döndüm. Gayrimenkul yatırım firmasında satış koordinatörlüğü yapıyorum. Inanılmaz yatırım var Çanakkale'ye köprü nedeniyle ve hala fiyatlar çok iyi seviyede düşünenler olursa yardımcı olurum...
Printable View
Artık Çanakkale'ye evime döndüm. Gayrimenkul yatırım firmasında satış koordinatörlüğü yapıyorum. Inanılmaz yatırım var Çanakkale'ye köprü nedeniyle ve hala fiyatlar çok iyi seviyede düşünenler olursa yardımcı olurum...
aranızda tur işi ile uğraşan var mı acaba arkadaşlar. yaz için tatil ayarlamamız gerekiyor :)
Saygılar
Acil Tıp Teknikerliği Öğrencisiyim 1 sene sonra mezun olacağım.
Antalya havalimanı çelebide operasyon memuruyum.. Onurair yada Atlas la gelirseniz karşılaşma ihtimalimiz %65.. turuncu yelek giyen biz varız sadece :D
Sincan Osb de firmamız var lojistik işi yapıyorum. Aynı zamanda öğrenciyim.
Gayrimenkul alanında kurumsal firmalarla çalışan arkadaşlar var mıdır içimizde? Aramızdan birine bir faydamız dokunur belki.
Profesyonel mutfak ekipmanlari, tencere-tava uretiyoruz 50 yi askin ulkeye ihracat yapiyoruz.
Gururla Made in turkey.
Ankara'da Kesici Takım işiyle uğraşıyorum. Talaşlı imalat problemlerinizi çözerim. :)
Babamla beraber saatcilik yapıyoruz 30-40 adet markanın orjinal bayiliğini yapıyoruz şu an 4 adet mağazamız var dahada mağaza açıcaz mağazalarımız Antalya'da ve Manavgatta bulunuyor mağazanın adı Şamil Saat internet siteside var TT den gelip bana ulaşabilirseniz ekstradan yardımcı olurum
İlk işim İzmir'de sayılı datacenter'larının birinde server ve hosting yönetimi ile ilgiliydi. Şimdi ise boya fırınları yapan bir şirketin Bilgi İşlemiyle ilgileniyorum. Ara ara server ve hosting ile ilgili işler ve ucuz maliyete web siteleri yapmaktayım. Server ,VDS , Hosting ihtiyaçlarınız olursa her türlü yardımcı olabilirim :)
Jokeyim at eğitmenliği yapıyorum.
Aramızda Sigorta Şirketleri'nin Hasar Departmanlarında çalışanlar yok mu?
oo martı isg den selamlar ;)
Taze iş sağlığı güvenliği uzmanı (C sınıfı)-Biyolog...
Telekomünikasyon sektöründe sıkıntısı olan varsa yardımcı olurum :)
7 yıldır DorukNet'te veri merkezi operasyon bölümündeyim.
Ek olarak sistem odası ve network altyapı vb işleri yapıyorum.
Yine ek olarak el yapımı bıçaklar yapıyorum.
xx
stajyer mali müşavirim , ruhsatıma 1 yıl kaldı.
Bi excell listesi gibi bişey yapsak acil durumlarda birbirimize yardım etsek 107 sayfa emlakçı 27 sayfadan muhasebeci 35 sayfadan LCW satış danışmanı aramasak :P
Sermaye şirketinde Maliyet Muhasebesi bölümündeyim.
27 Şubatta smmm staj başlatma sınavına gireceğim.
Bir mermer firmasının yeni kuruluşu olan mermerden tasarım ürünler markasında satış ve pazarlama direktörüyüm.
www.stonestudio.com.tr
Bi güncel daha yapayım artık burda güncelleme yaparken korkuyorum her güncelledikten 15 gün sonrası işten ayrılıyorum :D
Estetik ve kozmetik ürünleri ithalatı yapan bir firmada Muhasebe müdür yardımcısıyım açıköğretim biterse SMMM sınavlarına giricem İnşallah :D
Sigorta sektörünü bıraktık, yaklaşık 3 aydır Medikal bir firmada mümessil olarak çalışmaktayım, Eczane kanalı satış temsilcisi olarak.
Tansiyon aletleri, nebulizatorler, dereceler vb gibi dijital aletlerinin satışını gerçekleştiriyoruz :)
Değerli taş ithalatı (pırlanta başta olmak üzere) ve altın mamüller (üretim-toptan satış)
istanbul silivri selimpaşada oto yıkamam var. Rafi oto kuaför :) yolu düşenleri çaya beklerm hemen e5 in üstünde yerim
Çerkezköy B/S/H BLOK5 te mal Kabuldeyim bende,
Ecza deposunda ihale ve tshsilat sorumluyum.ihale ile Türkiye genelinde devlet ve üniversite hastanelerine ilaç satıyoruz.ek olarak çıkma oto parçası satıyorum astra f:)
ihalede mf yok malesef