Vay be 23 Kasım 2011'de yazmışım bu konuya, keşke o günlere dönebilsek :)
Bir kamu kurumunda Özel Kalem biriminde çalışıyorum 6 yıldır.
Printable View
İşyeri hekimliği yapıyorum. aynı zamanda saç ekim acentam var. saç dökülme sorunu olanlar, saç ektirmek isteyenlere yardımcı olurum.
Tasarımcıyım.. Tasarlıyorum..
İstanbul Bahçelievlerde Mali Müşavirlik ofisi açtık. yeni mükelleflere açığız.
Teşvikler ve kosgeb üzerine danışmanlıklar yapıyoruz.
aynı zamanda Diş Hekimliği Klinik kurulum cihazları ile ilgili ürün satışımız mevcut. GüneyDiş deposu iolarak.ç
Tıbbi cihaz sektöründe (aferez) tedarik zinciri uzmanıyım.
...bakkal...
@erdem K: AbuDhabi'de Petrol Tesisi İşletmecisi
Yazilim gelistirici
Üniversite öğrencisi,inşallah hedeflerime ulaşacağım :)
Uzun yıllar sürdürdüğüm turizm sektöründen kurtulup lojistik sektörüne geçiş yaptım.
Uçak parçası temin ve lojistiğini gerçekleştiriyorum.
New York, Miami, Londra ve Hamburg'da ofislerimiz var.
Uçağı olanlara yardımcı olurum :D
Japon CNC makine firmasında Satınalma ve Lojsitik Uzmanıyım.. Japon,Alman,Taiwan kastırıyorum...
Çek senet vb tahsilat
Bsh grubunda ( Bosch siemens Profilo ) beyaz eşya teknisyeniyim Kadıköy bölgesinde kalan zamanlarda iç giyim mağazamızda esnaflık
@MuMBar35 : Civic RS expert chef
Bilişim sektöründe danışmanlık yapıyorum.
ITSM-ITOM tarafında belirli ürünlerin lisans satışını yapıyoruz ben kurulum, implemantasyon, eğitim tarafındayım :)
Lazım mı monitoring yazılımı Service Desk vs lazım olan ? :D
@wolkanku : Türkiyenin SAYILI ŞİRKETLERİNDEN BİRİNDE modifiye ve makyaj uzmanı.
Maden cikartiyoruz.
Esenyurt-Saadetdere'de yapı malzemeleri üzerine olan firmada satış destek personeli olarak çalışıyorum.
Bir ajansta Motion Designer' ım.
Geçtiğimiz aylarda bolca haberlere çıkan nişasta bazlı şeker üreten firmaların birinde makine mühendisiyim. :)
reklam gibi olmasın :)
Mersin OZGUL AUTO Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
uzun dönem olursa rent de var.
Elektrik elektronik teknolojisi öğretmeniyim, aynı zaman da Erciyes üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Yazları ise esnafım :)
kahvaltı uzerıne şarkuterım var beylıkkduzunde perakende. ufak tefek toptanda yapıyoruz. yolu dusen olursa beklerız. cakma ezıne peynıırı degıl orjınalı :) ıcecuneyt abı bılır :)
E-ticaret siteleri olan bir şirketim var.
İlave olarak çoğu kişinin bildiği üzere Apple için Development olayı devam.. :)
O zaman bende bir güncel çekeyim Aksigorta'da Trakya bölge acente kanalı satış yöneticisiyim.
2010 dan beri aynı işi yapıyorum Allah nasip ederse, aynı işten emekli olacağım :D