e-ticaret sitem var hepsiburada benzeri olarak tahmin edebileceğiniz herşeyi satıyorum, beyaz eşya, televizyon, cep telefonu, bebek bezi, oto aksesuar, müzik aletleri ,
Printable View
e-ticaret sitem var hepsiburada benzeri olarak tahmin edebileceğiniz herşeyi satıyorum, beyaz eşya, televizyon, cep telefonu, bebek bezi, oto aksesuar, müzik aletleri ,
1999 senesinden bu yana e-ticaret sektöründeydim, bir çok "sepet" in start-up ekibinde ülke satış müdürlüğü yaptım, bir çok siteye danışmanlık verdim ve son olarak groupon da (sehirfirsati) ege bölge direktörlüğü yapıyordum ki 1 ekim itibariyle bitirdim :)
şimdi urla-kuşçular da bir at çiftliği ve aynı zamanda hobi bahçesi, kahvaltı salonu olarak işlettiğim mekanım var
Kayseri'de mobilya sektöründe bilgisayar uzmanı olarak çalışmaktayım. Firmamız hem perakende hemde proje (otel-restoran) işlerinde var.
Koca forumda istanbulda ikamet eden bir diş hekimi yok mu arkadaşlar ?
yeni işimi paylaşayim sizlerle.
kahramanmaraşta bir tekstil firmasinda yurtdişi müşteri temsilcisiyim.
her türlü iplik ve kumaş ihtiyaciniza yardimci olmaya çalişirim.=)
AHL Turkish Technicde Ucak Teknisyeniyim. Ucagınız varsa yazılım yapılır:)
Grafikerim her türlü baskı işiyle ilgilenirim.
Uzun yıllar Matbaa ve renk ayrımı tecrübem var
Tum dunya ulkelerine hava, deniz ve kara tasimaciligi, depolama ( Logistics ), gumruk islemleri, ulke ici nakliye ve Avrupada tren yoluyla tasimacilik yapiyorum,
Kendi firmamı kurdum. Belirli aralıklarla firma adına ithalat olacak.
Firma adına olacak. Led aydınlatma sektöründe firma kurdum. Ürünlerin geleceği yerler Kore, Çin, İtalya, Belçika. Daha farklı ülkeler de çıkabilir. Henüz halledemedim. Ürünler için katalog oluşturuyoruz.
Elektronik ve haberlesme mezunu askerlik sorunu olmayan elemana ihtiyaci olan var midir?
Ist and yakasi daha uygun olur
Gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum.
inşaat teknikeriyim
(statik proje işi yapıyorum )
isg uzmanıyım :D aman bana gelmeyin kafamı kaşıcak vaktim yok sorumluluk gırla :D
Türk hava yolları stewardım halk arasında hostesbey oğlum :)
Devlet Memuruyum... Bordo bereli değil, bordrolu köle... :Deli:
Onur Air Bilet Satış OFisi + Sixt Rent A Car... Şanlıurfa Güncel :)
Göç İdaresinde uzman yardımcısıyım... Şanlıurfa güncel2 :D Öğleden sonra ofisteysen yanına uğrayım @dirk
Tekstil şirketimiz var yardımcı olabiliceğimiz bir konu varsa seve seve yardımcı olurum
karotçuyum.. duvarlarda kapı - cam açılımı işleri..epoksi-filiz-ankraj işleri yapıyorum..aynı zamanda bina yıkımı - güçlendirmesi yada fabrika vb. alanların zemin yenileme işlerini yapmaktayız.
Sigorta bizim işimiz :)
italya dan tekstil urunlerı ithal eden varmı aramızda?
demir sektöründe olan varmı aramızda sac,profil,lama vs...
Özel bir üniversitede Öğretmenim :)
Kimya firmasinda takim lideri uretim.sorumlusu depocu ön muhasebe hersey bende
Firmamiz tavuk ciftliklerine yem premiks' i üretmektedir
Bilgi işlem
Şuan İstanbul'da Renault Bayiinde Satış Danışmanıyım. Renault - Dacia almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum. :)
şuan için iş arıyorum. Yardımcı olanlara dua ederim :)
Lojistik 3. Sınıf öğrencisiyim beleş işçi (stajyer) arayan varsa hava da kaparım işi :)
Güncel olarak yaptığım iş "Karbüratör tamirciliği"
Ankarada da dikmen vadisinde cafe işletiyoruz öğrenciyim
İzmir Urla'da Bilgisayar öğretmenliği yapıyorum. Aynı zamanda aktif olarak bilgisayar tamiri yapmaktayım. Ağırlık notebook üzerine. Şahsıma ait BGA cihazım var. Bu konuda hertürlü yardımcı olurum.