evt insanın birakasi gelmiyor degil mi? =)
kavacıkta limak eurasia luxury hotel'de çalişiyorum=)
Printable View
Ataköy ve Cevahir AVM de Lavazza kafe işletmecisiyim.
Forumdan arkadaşları kahve içmeye beklerim.
Hepınızın ılgısını ceker heralde . Ben burger kıng/popeyes/sbarro cagrı merkezınde calısıyorum.Eger sıparıs verenlerınız varsa benım elımden gecıyordur :)
bayan çanta ve cüzdan imalat ve toptan satış
Himm yenimi bu otel daha once hic duymadim ?
Ben 1 sene yaptim asagi yukari. O zamanki calistigim otel yeni acilmisti aksam 7 sabah 7 de calistim aylarca off suz. Cok saglam kazaniyordum yorgunluk fln hissetmiyordum bile :) Sonrasinda resepsiyona gecmistim hos oradada cok guzel kazandim ama belboyluk farkliydi. Hic bir is yapmadan para kazan :)
kd.utgm.
II.çarkçı
nl-125
http://www.pixstel.com/nl125-tcg-osm...s189-18963.jpg
limak grubunun 8. oteli.. fenerbahce eski asbaşkani nihat özdemirin otelleri ayni zamanda. genelde güney otelleri var atlantis , limak lara ,limra, arcadia fln. ayni zmnda sabiha gökçendeki otelde bu heriflerin.. eurasia luxury heriflerin ilk şehir oteli=)
iyi kazaniyosun eyvallah ama dikkat ettinmi bilmiyorum geldigi gibi gidiyo yaa=)
bereketsiz oluyo sanki bu para=)
bende bu aralar resepsiyon yolcusu olacagim lakin hiçbirşey yapmadan gelen para inanilmaz tatli oluyo , nasil birakirim bilmiyorum=)
ErBe İnşaat:Kat karşılığı inşaat,Viila dekorasyon restorasyon,İş yeri,daire dekorasyon ve son yasa ile mecburi olan dış cephe yalıtımında benden yardım alabilirsiniz.
Erbe Yedek Parça:Tüm marka araçlar için tüm yedek parçalarda yardım alabilirsiniz.
ErBe Reklam&Tasarım:Özel gün video çekimleri özel gün fotoğraf çekimleri yada şahsi bir fotoğraf çekimi,kart tasarımı,marka tasarımı vsvs yardımcı olabilirim.
Güven Garage ve Sahibindenoto işbirliği ile 2. el oto ihtiyacınızı karşılıyabilirim.
Saygılar Selamlar
Karayolları,Belediyeler,İl özel idareleri ve müteahhitlere Asfalt Plant Makinaları üretiyoruz.
Makina Teknikeriyim , mühendisliğe devam ediyorum.
Ayriyetten profesyonel olarak 2006 yılından beri Gelin-Damat,doğum fotoğrafları,moda,,aktuel,kişisel dış çekimler,iş yerleri tanıtım fotoğrafları,fabrika fotoğrafları,fuar fotoğrafları çekiyorum.
Photographer İlker Yurdabak | Facebook
Kendim profesyonel ogrencilige devam ediyorum onun yaninda 30 yillik firmamizda kaucuk silikon pvc termoplastik sunger vb urunlerden fitil ve parca uretimi yapiyoruz burcsan lastik sunger ltd şti.
Floryada acilan istanbul akvaryumda herpetolog- akvarist'im( rain forest ile ben ilgileniyorum)
Hemşirelik okuyorum :) aynı zamanda özel bir hastanede gece nöbetleri tutuyorum harçığımız çıkıyor çok sukur :))
lise öğrencisi,
ayrıyetten yazın babamın yanında gemi acenteliğinde koşturuyuroz
Sektör değiştirdim, artık Elektrik panosu üreten bir fabrikada satın alma bölümündeyim.
Siemens ile partner olarak çalışan bir firmayız. Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Genelde büyük fabrikalar, oteller, istasyonlara ait elektrik pano üretimlerini sağlıyoruz.