Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
Printable View
Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
Bowling işletmecisi ve girişimciyim
bende girişimciyim , ama sermayem yok.babam normalde hep oku hayatını kazan der ama geçen gün kafa zumken okulunu bitir askere git gel(adam ol) sonra illaki birşeyler yaparız dedi , yaaaaa :)
İzmir Çiğli Egekent Arçelik-Beko yetkili servisinde stajerim.
Otomotiv sektöründe Emniyet kemeri ve Hava yastığı üreten fabrikada çalışıyorum
Muhendislik fak. ogrenciyim.Bolumum ile alakalı is olmasada yazları calısıyorum.Su an etiket baskı vs. isiyle ugrasıyorum.Bilmedigim birsuru baskı teknigi vs yapıyorlar yurtıcı yurtdısı bircok yere.Yaz sonuda Thy de stajyerlik yapıcam sanırım yada Toyota da:)
Bilişim Şirketinde çalışıyorum... Hertürlü server ve bilgisayar işleriniz itinayla yapılır:)
Marmara Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiyim , cuma günü sınavlar bitince mezun oluyorum . Aynı zamanda Doğa Koleji'yle sözleşme imzaladım. Eylül'den itibaren ordayım.
Futbolcuyum suan takim ariyorum:)
mühendislik öğrencisiyim, okul dışında Ankara da bir Çevre-Etki şirketinde çalışyorum.
Yarışmaya Ankara dan katılıyorum :D
Ogrencı Ve Çakıroğlu İnşaat Bilgi İşlem Müdürü.
son 1 aydır üniversite festivallerinde Lipton aktiviteleri yapıyorum. Eğer okulunuzda gördü iseniz, o sarı Lipton sticer'lı 320d hard top tavan bmwlerden biri bende:D
İnşallah okul bitecek bu dönem , sonra elektrik mühendisi :D Allah nasip ederse de iş buluruz heralde :D
sakarya üni iptal oldu orayada gidecektik ama gidemedik ne yazıkki :( İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Boğaziçi, Koç, Sabancı festivallerinde bulunduk:)
Avukatlikla istigalim.
Bir Ramada'da satis ve pazarlama mudurlugu.
Amerikan başkonsolosluğunda korumayım. Vatandaşlık vize vs. sorusu olanlara kapım açık.
Mavi Jeans'te satış sorumlusu, izmir ksk çarşı mağazası