Beyler bu haftadan itibaren işsizim. Herhangi bir vasfım yok diyebilirim. Uzun süre esnaflık yaptım. Şuan iş aramaktayım.
Ben mermer işi ile uğraşıyorum kendi atölyem var mermer işi ile uğrasıp iş arayan arkadaslarım varsa bana ulaşabilir
Alyans firmasinda satis pazarlamadayim bende
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Gazi üniversitesinde iibf'de okuyorum. 6. senemdeyim. Ortaokul ve lise öğrencilerine özel matematik dersi veriyorum. Okuldan çok onla uğraşıyorum sayılır.
Bazılarınız biliyor ama bilmeyenler için yazayım Avukatım
Yanımda 6 avukat çalışır...
Aramızda otomotiv işiyle uğraşan çok gördüğüm kadarıyla trafik kazalarından dolayı deher kaybi tazminatlarıyla yoğun uğraşıyoruz dosya paslayana asist yaparım boş geri cevirmem...
Bunun dışında her türlü soruya Ö.M ile cvp vermeye gayret ederek yardımcı olmaya çalışıyorum
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Parke zemin kaplama işi yapan varmı
www.honda-tech.com
Böyle bir hizmet almak isteyen varsa fiyat konusunda yardimci olurum![]()
Gaziantep te Mann-Hummel , Asaş ve Donaldson filtre bölge bayiliği yapıyoruz.
yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa sevinirim.
İnşaat mühendisiyim Cephe Kaplama Sistemleri(alüminyum,kompozit,cam cephe sistemleri),Paslanmaz korkuluk küpeşte v.s ,Allah nasip ederse kasımda da asker olacağım.
Guncel olaral
Izmirde bir profesyonel site ve apt. yonetimi temizlik ve ilaclama firmasinda operasyon sefiyim.
Bocek sikintisi ve temizlik ihtiyaci olanlara yardimci olurum
+ olarak imzamdaki gibi petrol isiyle hasir nesirim
IT sektöründe HP Project and Portfolio Management entegrasyon ve Load Test vs yapıyorum bir şirkette.
Ayrıca Bahçeşehir'de Abbate marka gömlek,tek ceket ve başka markalardan oluşan takım elbise,gömlek,pantolon,mont,kravat,smokin vs gibi erkek giyim dükkanımız var.Giyim kuşama meraklı,kaliteli ve hesaplı giyinmek isteyen varsa yardımcı olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)