Özel bi yazılım firmasında SAP Danışmanlığı yapıyorum. Akşamları Fenerbahçe' de Kıck Boks Antrenörlüğü yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
Printable View
Özel bi yazılım firmasında SAP Danışmanlığı yapıyorum. Akşamları Fenerbahçe' de Kıck Boks Antrenörlüğü yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
zeytinyağı fabrikası ve sıvı dolum tesisi sahibi yada işleten varmı?
İstanbul base mi?
elektrik idaresinde teknisyenim :) o elektrikleri borcundan dolayı kesenlerdenim :)
Skoda'da Servis Danışmanı ve Garanti Sorumlusuyum son 1 hafta itibari ile.
1 hafta sonra stajımın birinci 6 ayı bitiyor. İstanbul'da Stajyer Avukat arayan varsa görüşebiliriz :)
Gemı makınelerı işletme muhendıslıği 4. sınıfım. Kısmetse namı deger carkçıbası olucam :) HEr ne kadar carkcıbası kelımesınden hoşlanmasamda iyi anlaşılması acısından kestırme yol :)
Adım nedim, mekanın sahibiyim.
İç tasarım mobilya vs vs iç mimarlık adına herşey
http://azmmobilya.com.tr/
sanayi dalgıcıyım
reklamcı arkadaş varmı 5o tane basarı belgesı tarzında yapabılcek
Tekstilci firma sahibi gibi görünsemde fason takip,getir götür işleri yeri gelince mağaza temizliği yani her yol var :)
GENÇ KOZA TEKSTİL ÜRÜNLERİ LTD ŞTİ firmamiz 1984 yılından itibaren tekstil sektöründe hizmet göstermektedir. bünyesinde bulunan ürünler: KRAVAT,GÖMLEK,FULAR,T-SHİRT,MENDİL vs Firmamız vibes markasi ile hırvatistanda sevilen bir marka olmuştur ayrıca bir çok yabancı modacı ile çalışmaktadır. Firmamız ihracat ağını Arap ya ve Afrika kıtalarına kadar uzatmıştır Türkiyede ise bir çok ünlü markanın ürünlerini fason olarak üretmektedir.
Firmamız isim patenti kendi elinde olan "ALO SU" markası ile de taşıma su sektöründe faliyet göstermektedir.