Özel bi yazılım firmasında SAP Danışmanlığı yapıyorum. Akşamları Fenerbahçe' de Kıck Boks Antrenörlüğü yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
Özel bi yazılım firmasında SAP Danışmanlığı yapıyorum. Akşamları Fenerbahçe' de Kıck Boks Antrenörlüğü yapıyorum. İlgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
İstanbul base mi?
Vtec
Skoda'da Servis Danışmanı ve Garanti Sorumlusuyum son 1 hafta itibari ile.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Gemı makınelerı işletme muhendıslıği 4. sınıfım. Kısmetse namı deger carkçıbası olucamHEr ne kadar carkcıbası kelımesınden hoşlanmasamda iyi anlaşılması acısından kestırme yol
![]()
İç tasarım mobilya vs vs iç mimarlık adına herşey
http://azmmobilya.com.tr/
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
reklamcı arkadaş varmı 5o tane basarı belgesı tarzında yapabılcek
www.honda-tech.com
GENÇ KOZA TEKSTİL ÜRÜNLERİ LTD ŞTİ firmamiz 1984 yılından itibaren tekstil sektöründe hizmet göstermektedir. bünyesinde bulunan ürünler: KRAVAT,GÖMLEK,FULAR,T-SHİRT,MENDİL vs Firmamız vibes markasi ile hırvatistanda sevilen bir marka olmuştur ayrıca bir çok yabancı modacı ile çalışmaktadır. Firmamız ihracat ağını Arap ya ve Afrika kıtalarına kadar uzatmıştır Türkiyede ise bir çok ünlü markanın ürünlerini fason olarak üretmektedir.
Firmamız isim patenti kendi elinde olan "ALO SU" markası ile de taşıma su sektöründe faliyet göstermektedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)