Sonunda biri cikti ayni meslektenOtel, acenta vs.?
telpada cep telefonu tamir ediyoss teknisyenm bozuk telefon varsa yollayınnn![]()
![]()
Öğrenciyiz,daha bi işin ucundan tutmuyoruz ne yazık ki![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
önbürocuyum. 3 sene kadar sheraton çeşmede bellboyluk yaptım. şuanda kaya izmr hoteldeyim. yine bellboyum. resepsiyonistin adı bellboyun parası vardır düşüncesini benimseyenlerdenimsanırım otelciliktede başka depatmanda çalışılmaz. siz usa'damı sürdürüyorsunuz? biara ınternshıp falan yap dedıler ama halen kararsızım. ayrıca gecen yaz wat ile usa'ya geldim. ordada bi otelde maıntenance olarak çalıştım çiçek suladım tüm yaz
![]()
otel ve buyuk avm endustıreyel tıp temızlık makısnası satıs-teknık servıs ve yedek parca satısı yapan bır sırkette teknık servıs elemanıyım
Nilfisk - Nilfisk
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
Turizm işiyle uğraşıyorum.
Hiçbir okulunu okumadım![]()
Kendi acentamız mutfaktan geldim.
Ortadoğu Turları operasyonla ilgileniyorum , Uçak Bileti , Tatil , İnanç turizm mevsime göre herşeyle iligleniyorum maşallah![]()
Kordbezi üretim.. (Mıchelin , dunlop , bridgestone , pirelli , vs.vs.vs.vs.vs)
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
IVECO kamyon kamyonet çekici bayii de satış danışmanıyım.. aynı zamanda perde ev takstili ve dekorasyon dükkanı açtım yakınlarda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)