bakırköy incirlide oto alım satım özel servis
Profilo Bayisi - Tekirdağ
eskıhısar-yalova arası gemılerde bta denızyolları elemanıyım![]()
Sanayi dalgıcı. Suanki proje icin ordu ünyeye geldim. owm termik santraldeyim.ordudaki ark. Tanismak isterim
İstanbul üniversitesi ulaştırma ve lojistik 3. sınıf öğrencisiyim
Ayrıca şirinevler/İstanbul'da grafik tasarım ve copy center işiyle uğraşmaktayız.Her türlü işlerinizle
en iyi şekilde ilgilenebilirim abilerim.
Saygılarımla
Kendi ofisimizde inşaat mühendisliği yapmaktayım. Proje ve mimarlık hizmeti veriyoruz. Manavgata yolu düşeni beklerim![]()
ben 2 ay kadar önce pirelli'de geçici işçi olarak işe başladım. inşallah 4 ay sonda akibiyetimiz belli olucak kalıcaz mı şutlanıcaz mıpirelli'de çalışan arkadaşlar var mı burda bilmiyorum. varsa bilmek isterim
radyal oto 2.faz olarak çalışıyorum ve e vardiyasındayım![]()
kadir has universitesine geçiş yaptım. bilgi işlemdeyim herzamanki gibi. varsa okuyan arkadaş beklerim![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Öğrenciyim. Çeviribilim dalında almanca eğitim alıyorum, şuan erasmus vasıtasıyla yurtdışındayım. Onun dışında şimdiye kadar, garsonluk yaptım, mutfakta çalıştım(bolu'lu olmanın gereğidir.) matbaada çalıştım. Temmuzun 2. haftasından sonra çalışmak için iş arayışındayım, okulum tek dersten uzadı, haftasonları ve de esnek olacak şekilde haftaiçi çalışabileceğim iş arıyorum. Dip not olsun bu da
![]()
Instagram: mutusgarage
bu konudaki kaçıncı işim sayamadımMarkem-İmaje barkod makineleri teknik servisinde teknisyenim.. gittiğimiz fabrikalarda kesin çalışanlar arasından burdan birileri vardır ama nasıl denk geliriz bilmiyorum
![]()
Fitness antrenörü ve el dokuma halı tezgahtarıyımflying carpetssssss aynı zamanda işletme yuksek lisans yapmaktayım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)