Ab hİbe ,bÖlgesel kalkinma hİbelerİ ve kgf kredİ desteklerİ kobİlere 3.000 euro ya kadar hİbe Çikartilir![]()
Ab hİbe ,bÖlgesel kalkinma hİbelerİ ve kgf kredİ desteklerİ kobİlere 3.000 euro ya kadar hİbe Çikartilir![]()
Lise 4 öğrencisi..Şu lise bi biteydi hayırlısıyla ..![]()
bi kargo firmasının bursa bölge müdürlüğünde bilgi işlemciyim geziyorum güney marmara da heryeri forumdakileri ziyaret etmeye başlıcam yakın zamanda gittiğim yerlerde![]()
Bayan ayakkabisi imalati, ayakkabi tabani imalati ve boya koruma urunleri ithal ediyorum.
Osgb hizmeti veriyorum. Risk raporu,sağlık raporu,iş güvenliği hizmeti, işe girme raporları hizmeti sağlıyorum.
Bir emeklilik şirketinde finansal danışman yani bireysel emeklilik danışmanı olarak çalışmaya başladım 2 haftadır ama iyi mi yaptım bilmiyorum![]()
Güncel çekelim. Şimdiki iş elektronik üretim yapan fabrikalara SMD dizgi makinesi ve sarf malzemesi satışı. Gelecekte nasip kısmet![]()
Profosyonel halk dansları oyuncusu + olarak tembel bi öğrenci
Şimdilik DİASA adı altında çalışıyorum![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Adliye ve savcılıkta icralık evlere icra memuru avukat taşıyorum ve keşifler oluyor oralarada hakim savcı götürüyorum
Özel bi şirkette patron yalakasıyım
Devamlı yaptığı esprilere gülüp sinirlendiğinde haklısın abi diyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)