"Forum üyeleri nerelerde oturuyor" şeklinde bi konu daha olsa da komşularımızı tanısak nasıl olur ?![]()
"Forum üyeleri nerelerde oturuyor" şeklinde bi konu daha olsa da komşularımızı tanısak nasıl olur ?![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Tekel bayiiyim, özellikle 22:00'dan sonra sevenlerim yalnız bırakmıyor![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
hayırlısıyla unııversıte ogrencısıyım + olarak penta kımya da cıraklık yapıyormsaf azot tankları yapıyoruz ve cnc tezgah yapıyorz
antalya kumluca kemer bölgesinde iç mimarlık dekorasyon işi yapıyorum cnc router ile motif işleri itina ile yapılır![]()
07 TT 475
mapped by speed
Spacer imalatı yapmaktayım, SM Spacers![]()
Turizm-Otel
Sultanahmet te Turistik Boutique bir otelde yöneticiyim. İstanbul da konaklama ihtiyacı itina ile karşılanır.
Yakın zamanda devam eden büyük projemiz için seramik, mermer, yatak, lcd tv, halı, spa ve restoran ekipmanı ve birçok vs gibi 4 yıldız ayarlı bir otelde bulunması gereken tüm detaylar konusunda yardıma ihtiyacımın olacağını da belirtmek isterim..
Turizm otelcilik okuyorum.
Bunun yanı sıra olarak meslek adına yapabildiğim şey sürücü kursu işletmek olabilir sanırım.
Babamın işi nedeniyle çocukluğun geçtiği iştir.Hatta geçen yıl balıkesirde bir sürücü kursu satın almayı düşündüm ama kısmet.
Forumdan kim olursa ihtiyacı olduğunda yardım edebilirim.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)