Varmı bana iş vericek olanyeni mezun bilgisayar mühendisiyim, 7 aydır iş bulamıyorum
Eleman arıyorum bu arada.
1990 doğumlu veya daha üstü olabilir. Hiç bir şey bilmesine gerek yok. Tek talebim Prens Charles'ın oğlu gibi ingilizce konuşabiliyor olmalı. İkinci dil olursa muhteşem olur tercihen Fransızca. Kalan kısımlarını ben öğretiyorum zaten.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Finalerden sonra bende is ariyorum eml elektronik haberlsme mezunuyum akdeniz unide ayni bolumu okumaktayim
2. Ogretim
Koray ıngılızce bulgarca bıraz ıspanyolca yeterlımı kardesım var unıv mezunu uluslararası ılışkıler. Uyarmı
www.honda-tech.com
Artı olarak yeni bir girişim yapmayı düşünüyorum.... Gaziantep ve bölgeleriyle ilgili düşüncesi , projesi , iş yapma projesi olan varsa iletişime geçebiliriz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)