Ne üzerine mikail , aklımızda olsun.
Skoda Yedek Parça ve Garanti Sorumlusuyum. Turkuaz Etka katalog,Elsa Pro,Saga 2'ye ultimate seviye hakimim. Odis'de orta seviye takılıyorum. Ama kurumsal ya da yakın otomotiv firmalarından tekliflere açığım.
Arkadaşlar yeni bir işe başladık hayırlısıyla, www.dilaperde.com
İlgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Normal perde değil alanımız, özellikle cam balkon ve kış bahçeleri için diyeyim. Siteye bakarsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Şu an İzmir Ege Üniversitsinde Makina bölümü okuyorum.Ayrıca Manisa Organize sanayide plastik enjeksiyon kalıp tasarımcılığı yapıyorum.
İstanbul- Ankara - İzmir de şubeler olmakla beraber tüm türkiyeye Ortodonti malzemeleri satışımız var.
Çoluğuna çocuğuna kendine hanımına kardeşine diş teli yaptıracak olan varsa malzeme alımı konusunda yardımcı olurum. doktorların kucağına düşmeyin 1e5 katıyorlar malzemelerde![]()
Dipnot: İmplant yoksadece ORTODONTİ
www.medikodental.com
Araç alım satımı ile uğraşıyorum. bir galeride komisyoncu olarak takılıyorum , aşağı yukarı bir senedir aynı yerdeyim. (sitil otomotiv) kendime ait 3 aracım var. kovalıyoruz işte bi şekildemersinde herhangi bi işiniz mevzunuz olursa çözmeye çalışırım.
Bende bu hafta 8 yıllık bankacılık sonunda yeni bir işte IK olarak işe başladım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Özel bi firmada SAP Danışmanlığı yapıyorum 2 yıldır. Aynı zamanda Fenerbahçe' de Kick Box antrenörlüğü yapıyorum.
Allah daim eylerse 2 yılımı doldurdum çalıştığım sigorta şirketinde ekstradan.Araç alımı satımı yapıyorum kendimce![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
sigortacıyım
Kıbrıs'ta Turizm işindeyim.
Her türlü Cruise-Hotel Konaklama-Uçak Bileti işlemlerinize yardımcı olmaya çalışırım..
Bende tekrar yazıyım Aksigorta Lojistik Müdürlüğün de anlaşmalı servislerin denetim ve organizasyon yapısından sorumluyum. Servisleri ile ilgili konularda yardımcı olabilirim.
Not: Tramer şifrelerimi görevim değiştiği için aldılar artık tramer bakamıyorum![]()
istanbul bogaz komutanliginda, 1.sinif ysm amiriyim.
dz.yuzbaşi
istanbul garnizonunda ya da diger deniz birliklerinde sorun yasarsaniz, her turlu yardimci olurum.
dekoratif Led aydınlatma sektöründe bölge satış yönetcisiyim.
http://www.ledzon.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)