Amerikan Kültür Koleji Floryada Muhasebe-Finans sorumlusuyum çocuğunuz varsa fiyatta bişeyler yaparız
Evlenicem para lazım akşam 6 dan sonra eleman lazım olan varsa gelirim ek iş olarak![]()
Amerikan Kültür Koleji Floryada Muhasebe-Finans sorumlusuyum çocuğunuz varsa fiyatta bişeyler yaparız
Evlenicem para lazım akşam 6 dan sonra eleman lazım olan varsa gelirim ek iş olarak![]()
Ugur derİn dondurucu yetkİlİ servİsİsİyİm![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
İstanbul basaksehirde emlak isiyle ilgileniyorum ev alip satmak isteyen olursa mutlaka yardimci olurum
aynen yaw2 tane arkadaşım galeri açtı , 3-4 tane arkadaşımda alım satım işiyle uğraşıyor , kaderimiz midir bu nedir
gerçi benim bu işe girmemin sebebi brv bravomdu. hiç hesapta yokken sattım jetta aldım onuda sattım , mesleğim yok bi yerde işe girsem 12 ayda kazanacağım parayı 1 ayda kazandım arabadanda az çok anlıyoruz dedim ben bu işi yaparım. şimdi devam işte
kredi mevzusu için danışıcam sana bi ara![]()
bu arada 2013 trendx tek parça boyalı 80 bin km de dizel focus var bakarım dersen ekmeğimizi paylaşırız birlikte.
Yeni işiniz hayırlı olsun.
Yanlış anlamazsanız.. Siteniz üzerinden tanıtım yapmak istiyorsanız ürünleri biraz daha detaylı,yüksek çözünürlüklü foto ve vidyo ile desteklemelisiniz. Ne şekilde çalıştığını anlatmalısınız diye düşünüyorum. Stor gibi katlanma mı oluyor yükse büzgü şeklinde mi ? Gibi gibi..
Girmişken yazayım. Bende Çerkezköy bölgesinde gayrimenkul hizmetleri veriyorum. Daire,arsa ve tarla üzerine.
Daha önce yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar yazalım, İstanbul-Çağlayanda avukatlık yapıyorum, aynı zamanda özel hukuk alanında yüksek lisans eğitimi alıyorum. Forum ortamında arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Gözden kaçırdıklarım olursa özelden yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırım.
men dakka dukka.
Ankara'da Beştepe'de Çiçekçi Var.. Forum Üyelerine %25 İndirim![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Melancholic@
Deynekci yani![]()
şaka bi yana güzel iş aslında havalimanı.
Dede mesleği ciftciyim.iki universite okuyorum, oto alım satımıda var, yılda 4-5 araç kadar ama![]()
cnc freze için hassas tutucu takımı üreten bir firmanın bilgi işlem departmanında çalışıyorum![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Erzurum Atatürk Üniversitesinde ***** ***** olarak çalışıyorum.
Forumdan Erzurum'da kimse varsa tanışalım.
* prefer not to say.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Toptan mandra şarküteri taze gıda işi yapıyorum restaurant cafe kahvaltı salonu gibi yerlere aklınıza gelen kahvaltıda kullanılabilecek ürünlerin satışını yapıyorum ihtiyaç halinde yada önerebileceğiniz nokta varsa ulaşabilirsiniz..
05053154991
ALLAH VAR GAM YOK..
Polis araçlarının üzerindeki tepe lambalarının satış ve montaj işiyle ilgilenen kimseler var mıdır?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)