İssisizim...
İssisizim...
Kadıköyde otel işletiyoruz yeni devir aldık, maç akşamları şehir dışından gelen olursa yer bulamazsınız yardımcı olurum![]()
Enerji Santralinde Elektrik Elektronik Mühendisiyim. Ölçü Kontrol Mühendisi olarak çalışıyorum ANKARA'da
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Bende yüksek gerilim lise mezunuyum. Sonrasında elektkrik enerjisi üretimi iletimi ve dağıtımı önlisan bitirdim. Okulumu da dereceyle bıtırmıstım Hiç bir boka yaramadı ataması yok suan aöf den ısletme devam edıyorum. çağrı merkezınde musterı temsılcısı olarak calısıyorum..
Artık Çanakkale'ye evime döndüm. Gayrimenkul yatırım firmasında satış koordinatörlüğü yapıyorum. Inanılmaz yatırım var Çanakkale'ye köprü nedeniyle ve hala fiyatlar çok iyi seviyede düşünenler olursa yardımcı olurum...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
aranızda tur işi ile uğraşan var mı acaba arkadaşlar. yaz için tatil ayarlamamız gerekiyor
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Sincan Osb de firmamız var lojistik işi yapıyorum. Aynı zamanda öğrenciyim.
Gayrimenkul alanında kurumsal firmalarla çalışan arkadaşlar var mıdır içimizde? Aramızdan birine bir faydamız dokunur belki.
Profesyonel mutfak ekipmanlari, tencere-tava uretiyoruz 50 yi askin ulkeye ihracat yapiyoruz.
Gururla Made in turkey.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ankara'da Kesici Takım işiyle uğraşıyorum. Talaşlı imalat problemlerinizi çözerim.![]()
Babamla beraber saatcilik yapıyoruz 30-40 adet markanın orjinal bayiliğini yapıyoruz şu an 4 adet mağazamız var dahada mağaza açıcaz mağazalarımız Antalya'da ve Manavgatta bulunuyor mağazanın adı Şamil Saat internet siteside var TT den gelip bana ulaşabilirseniz ekstradan yardımcı olurum
İlk işim İzmir'de sayılı datacenter'larının birinde server ve hosting yönetimi ile ilgiliydi. Şimdi ise boya fırınları yapan bir şirketin Bilgi İşlemiyle ilgileniyorum. Ara ara server ve hosting ile ilgili işler ve ucuz maliyete web siteleri yapmaktayım. Server ,VDS , Hosting ihtiyaçlarınız olursa her türlü yardımcı olabilirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)