Maden cikartiyoruz.
Maden cikartiyoruz.
Esenyurt-Saadetdere'de yapı malzemeleri üzerine olan firmada satış destek personeli olarak çalışıyorum.
Geçtiğimiz aylarda bolca haberlere çıkan nişasta bazlı şeker üreten firmaların birinde makine mühendisiyim.![]()
reklam gibi olmasın
Mersin OZGUL AUTO Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
uzun dönem olursa rent de var.
Elektrik elektronik teknolojisi öğretmeniyim, aynı zaman da Erciyes üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Yazları ise esnafım![]()
kahvaltı uzerıne şarkuterım var beylıkkduzunde perakende. ufak tefek toptanda yapıyoruz. yolu dusen olursa beklerız. cakma ezıne peynıırı degıl orjınalııcecuneyt abı bılır
![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
E-ticaret siteleri olan bir şirketim var.
İlave olarak çoğu kişinin bildiği üzere Apple için Development olayı devam..![]()
O zaman bende bir güncel çekeyim Aksigorta'da Trakya bölge acente kanalı satış yöneticisiyim.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
2010 dan beri aynı işi yapıyorum Allah nasip ederse, aynı işten emekli olacağım![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Toyota fabrikasinda boyahanede calisiyorum yaklasik 7 ay oldu herhalde emekli olana kadar burda olurum![]()
İzmirde önde gelen firmaların uluslararası taşımacılık firmasında muhasebe departmanında çalışıyorum. ( Yurt dışı çalışıyoruz. )
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)