Ankara Honda Bora Yetkili servisinde
servis danışmanlığı yapıyorum..
kaya beymi yoksa bora beymi komşun??
yok biz direkt torbalıdanda maden ocağı bakmıştık nasip olmadı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aslında 2008 selçuk univ. eğitim fakültesi fizik ögretmenligi mezunuyum.Ancak hükümet sağolsun branşımda fazla alım yapmıyor.
Elektronik devre tasarımı,çizimi,özellikle led animasyon işiyle ugraşıyorum.
önceki sayfalarda yazdımmı hatırlamıyorum
beton delme - beton kesme -güçlendirme -ankraj çalışmaları-filiz ekimi- usturmaça imalatı ve montajı işlerini yapan bir firmamız var..ayrıyettende kesme makinaları imalatı.
http://www.vizyonyapi.com.tr/hakkimizda.html
valla bizde bunlar var dostum. Açıkcası senin söylediğini anlamadım. İstersen bir bak belki işine gelecek bişey bulabilirsin.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sen boşver yapı kimyasallarını madem makina yapıosun ben sana hizmet vereyim
www.torkteknik.com
bu firma şahsımın
Makine Muh. fakat atık su segment uzmanı olarak gorev yapıyorum kısaca pompa satıyorum
Her turlu santrifüj pompa alımınızda yardımcı olurum bizim marka veya size ne gerekse![]()
çok katlı bir pazarlama şirketinde(oriflame) direktörüm ayrıyetten biyomedikal mezunuyum ve aöf işletme hazırlık öğrencisiyim
bize değil size nasip olmuş demekki, hayırlısı olsun. Bu arada redüktördü, elektrik motoruydu lazım olur mutlaka ulaş bana.
www.torkteknik.com
bende tüm bu konkasör, bant, concrete plant vs tipinde üretim yapan firmaya tedarikçilik yapıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)