10 senedir muhasebeciyim bi arada oto müzik ve görüstü sistemleri üzerine tükkanım vardı bide yar sanayici sayılırım bi 12 yıldan fazlada sanayilerde sürtüyorum![]()
10 senedir muhasebeciyim bi arada oto müzik ve görüstü sistemleri üzerine tükkanım vardı bide yar sanayici sayılırım bi 12 yıldan fazlada sanayilerde sürtüyorum![]()
12 senedir honda servisindeydim.izmir ata sanayide 45 günlük taze bi mekan açtık.
HONDA PERFORMANCE
Tıbbi konteynır ,
ihracat ithalat ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kim hangi meslek?
Bir başlık altında toplanıp her ne olursa olsun o anda ihtiyaç olunan konuda 1 pm ile daha kolay iş halletmek için faydalı olabilir.
Hem müşteri yabancıya gitmez iş sahibi kazanır hem müşteri daha uygun fiyatlara işini görebilir.
örnek: hafta sonu subaru dan anlayan usta lazım bana (gerçekten lazım)vb....bu konu altında gözden geçirip pm ile ulaşıp direk ona başvurabilirim vs...
Sitede birbirlerini tanıyanlar mesleklerini bilenler var ama bilmeyenler daha fazla umarım faydalı konu olucaktır. umarım geyik dönmez arkadaşlar.herkeze hayırlı işler![]()
Er-teknik ısıtma sistemleri izmir..
Kat kaloriferi merkezi sistem ısıtma brülör hidrafor devirdaim sistemleri
![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Ankara - Çankaya
Ev iş yeri için Kamera & Alarm Güvenlik Sistemleri
Dijital Uydu sistemleri
D-smart Smie Adsl Bayisiyim
ankara da ihtiyacı olan arkadaşlara techturkey'denim demeleri ile seve seve yardımcı olurum
Bunun için profil bilgilerinin gözüktüğü soldaki kısımda araçlarınız bölümünün altına yazilabilir aslında yönetim bildiri yapıp düzenlerse daha hoş olur sana katılıyorum benimde farklı mesleklerden arkadaslara ihtiyacım olduğu zamanlar oluyor.
2008 de üye değildim iyi oldu bu aratmıştım meslek yazısı yok diye bulamadı sanırm ekledım direk konularıma sağol
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)