bıkmadın giti pajoro dan batu :)inanki LAND ROVER e bindikten sonra hepsi ufak geliyor,rahatlık var, güç desen zaten tartışılmaz,görsellik hepsini bozuyor zaten;)
Printable View
bende 750 km lik bir xj kullanıcısıyım :D yakıtı korkutmasın,ben aracı izmirden aldım kuş adasına gittim ankaraya döndüm yaklaşık 750 km kullandım 35 kr ile 45 kr arasında yakıyor(yolculuğu 2 periyoda böldüm önce sakin sonra devirli kullandım) araziye çok çıkma şansım olmadı ama evdeki diğer araç wjden kat kat iyi onu gördüm.
Bizler çok çok ağır şartlarda off road yapmıyoruz hatta sadece çiftliğimizle köy yolu arasında kalan toprak yol yağışlı havalarda çamur fln olduğunda 4 çekere takıyoruz 20 yıldırda cherookenin her çeşidini kullandık biz bir sıkıntı yaşamadık...
abi hiç girme offroad aracı değilde piknik aracı yaparsın denedik gördük..az çok bu işle uğrasıyoruz artık...girme derim..
Bora emmi 95 kare kasa var sahibi arkadasim vururuz kafasina :D ilan no 95869035
selamlar varmı kare kullananlar bi tane aldımda :D
insana 2012nin mesajını okutuyorsunuz yaw :D
Bi arkadaşımda var oda yenı aldı :D
Vergi durumu ne alemde ben de düşünüyorum aslında değişik fantaziler
Benimde bi arkadaşımda var 2.1td tek kapı çok keyifli bi araba bence,baya bi kullanma firsatim oldu çok keyif aldım.Hayırlı olsun sizede kar kış geldi keyifli olur :)
2012 deki 2. el fiyatlarina bakiyorsunuz degil mi ?