Helal olsun kardeşimize..
Gamze son 50 mt de,2 atleti gecti ve 2. Oldu! Bu daha muthis,kiz daha 20 yasinda.
Asliyada helal olsun,rahat 1.lik aldi...
Talihimiz donuyor...
Zaten orta mesafede iyiyiz,kanitladik...
helal olsn herkeze morel oldu 00:15 de de nur altın madalya getirirse çok güzel olucak![]()
SM PERFORMANCE
başlıyor şuanda ..
Londra 2012 Canlı | TRT Spor Web
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Altın olmasa da gümüş madalya geldi19 yaşındaymış..gerçekten çok iyi
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
çok iyi ama resmen son 5 dk hiç istemedi ona üzüldüm ve kızdım , sabahtan beri bütün maçlarını izledim ikisininde koreli tecrübeli ve iyi tabiki ama nurda çok iyi maçlar çıkardı , resmen kitlendi ama sağlık olsun genç daha gelir devamı ..
Tecrubesizligine yenildi! Sirf bu mac icin evden cikmami erteledim,buruk cikiyorum
İsminden korktu genc kizimiz,iyi basladi ama itiraz karti uzadi,ust uste teknik vurus alinca,hevesde sevk kalmadi...
Olsun cok zamani var....
kesinlikle öle , taekwondo da çok başarılı bi ülkeyiz zaten bunlar hep tecrübe olucak çokda genç bu başarı bile onun için çok iyi , koreliden de çekinince çok fark yemektende korkmuş olabilir çünkü kafa vuruşlarını kaçırmıyordu bütün maçlarda koreli ..
hayırlısı böleymiş demek ki , sabahta bahri nin maçları var bakalım o neler yapıcak ümitliyim ondan![]()
Simdi seyrettim yarisi. Tesekkurler zor gunler gecirdigimiz su gunlerde birazda olsa yuzumuzu guldurdugunuz, gururlandirdiginiz icin .
Bu nası Spor ya heryer Airbag ayak iteklemece dürtmece bana cok saçma geliyo ama bayrağımızı göstermiş marşımızı okutmuş gururlandırmış bizleri teşekkürler...
REDLİNE GEZGİNİ
keşke 181 sporcumuzun hepsi madalya alabilseydi.
altın gümüş bronz fark etmez yeterki olimpiyat tarihine isimlerimizi yazdırabilseydik.
olsun hepsiyle tek tek gurur duyuyoruz.![]()
GOLF MK-III
bahri tanrıkulu yarı finalde 19:15 de .. çok zor bi rakibi eledi altın olması muhtemel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)