User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Enkara

Akihiko Saito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar iyi güzel hoş yazıyorsunuz, doğru mekan yok deneyecek yer yok, doğru herkesin kanı kaynıyor, doğru herkes arabasına yaptıklarının sonuçlarını görmek istiyor...

2 ya da 3 hafta önceydi tam hatırlamıyorum, Konutkentten Gölbaşına gidiyoruz otobandan, bu arada hem yol çalışması var falan biranda kendi şeridimde karşıdan gelen farlarla burun buruna gelldim, aha dedim yolu bölmüşler ben yanlış şeride girdim kesin, kendimi otomatikman sağa attım ve biranda en son 20 li yaşlarımda gittiğim ama kötü olayların olduğu, arkadaşımın kuzeninin motorla ezilip öldüğü o lanet yerde buldum kendimi, ilerden geri döndüm yoluma devam ettim, zaten arkamdan da jandarma geliyordu...

öyle bir ortamdan gerçekten zevk alıyor musunuz? hani şunlar gelmesin bunlar olmasın falan diyorsunuz da, orası yarım yapılmış bir asfalt parçası sadece her hangi bir işletme özel mülk falan da değil, yanlışlığın asıl nerede olduğunu sorgulayın bence, sorun oraya gelen sizin sevmediğiniz kişilerde değil...

ben otobanda gidicem karşımdan 3 tane e30 rahat rahat gevşek gevşek ters yönden uzunlar açık üzerime gelecek bazıları da buna eğlence diyecek... kusura bakmayın eğlence anlayışı çok farklı...
    Kesinlikle haklısınız...
    Ama ankara şartlarında daha güvenli bir yer yok işte abi, Eskiden enkada daracık yolda, kalabalığın içinde kalkardı millet, o zamanki usüle göre şimdiki çok daha güvenli.. Ha eğer daha mantıklı bir yer varsa oraya gidilsin.. Keşke bi drag pisti olsa da; millet düz bir yolda kalksa, bizde köprüden değilde trübünden izlesek.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader sen ne taraftaydın ya hiç göremedim seni?
    Titan Motorsport'un standındaydık başkan, Discovery'deki Sam Amca ile birlikte Titan Motorsport'un geleceği hakkında konuşuyorduk.

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 12:30 cıvarı gectım 3 araba kalmıstı sadece tuh kacırdık bu geceyı
    Bende oradaydim haci gorusemedik yine yuzyuze tanismak nasip olmadi

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Titan Motorsport'un standındaydık başkan, Discovery'deki Sam Amca ile birlikte Titan Motorsport'un geleceği hakkında konuşuyorduk.
    kanka bende ams performance tarafındaydım evoya lpg taktırmışlar tekliyormuş ona ayar çektim

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bende ams performance tarafındaydım evoya lpg taktırmışlar tekliyormuş ona ayar çektim
    görüşmelerimiz devam ediyor boost logicle titanla,

geçen titandayız oturuyoruz smith geldi 2jz kapak flow ölcüleri hakkında konuştuk fakat pek fazla kafama yatmadı şu aşamada beklemedeyiz.

ben dünde bahsettiğim gibi aracın hafifliğinden yana değilim yağ pompasıyla ilgili problemleride sadece smithle paylaşmak istemiyorum güzel argeler sonucunda bakalım sizlerinde keyifle izliycegi bir dragstar yapmak istiyoruz

günlük kullanım için lpg elbette olucak araçta ozaman seninle irtibata geçeceğim eray kardeşim hayırlı günler dilerim
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

geçen titandayız oturuyoruz smith geldi 2jz kapak flow ölcüleri hakkında konuştuk fakat pek fazla kafama yatmadı şu aşamada beklemedeyiz.

ben dünde bahsettiğim gibi aracın hafifliğinden yana değilim yağ pompasıyla ilgili problemleride sadece smithle paylaşmak istemiyorum güzel argeler sonucunda bakalım sizlerinde keyifle izliycegi bir dragstar yapmak istiyoruz

günlük kullanım için lpg elbette olucak araçta ozaman seninle irtibata geçeceğim eray kardeşim hayırlı günler dilerim
    Smith flow ölçülerini hallederken ben de hava filtresi,cai,cold air intake,dry flow,oiled filter işlerinde kafa yoracağım. Yeni terimler üzerinde kafa yoruyorum.
    Eray kardeşi Öl-Ge (Ölücülük Geliştirme) konusunda gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yakında lisans başvurusunu yapacak,hep destek tam destek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 km den avans sesi duyuyormussun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Onur selamlar,
    yapmış olduğum ölçümler sonucunda dynamics üzerinde o saydığın haltların hepsinin bir işe yarayıp yaramadığını test ettim. almış olduğum sonuçlar motora bu kadar para harcayıp bir getirisi olmadığını gösteriyor. bunun yerine aracıma pioneer indash ile tss-20 takıp piyasa yapmadığım için kendime hayıflanıyorum..

Saygılar

Smith flow ölçülerini hallederken ben de hava filtresi,cai,cold air intake,dry flow,oiled filter işlerinde kafa yoracağım. Yeni terimler üzerinde kafa yoruyorum.
    Eray kardeşi Öl-Ge (Ölücülük Geliştirme) konusunda gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yakında lisans başvurusunu yapacak,hep destek tam destek
    kazanacaksak hep beraber kanka birgün öldürmediğim her araba için bana lanet edeceksiniz

Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 km den avans sesi duyuyormussun ?
    kanka DR. Dre kulaklık aldım hem clubber hem mapper bir havam var herşeyi net duyuyorum.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkancım Selamlar ,

Dynamics ile yaptığım araştırmalarda kendi aracımda şuanda yurtdışındaki supralarla hemen hemen aynı 100-200 koşusu yakında DBN ile bunu paylaşıcagım

yeni gelicek malzemelerim arasında nitro lastiklerim var ozaman otoban asfaltında birazdaha iyi tutunmayı planlıyorum.

sendede eğer imkan var ise dynamicsle bakabilirsin tork ve bhp ölcülerine bakabilirsin takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim

selamlar Onur
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkancım Selamlar ,

Dynamics ile yaptığım araştırmalarda kendi aracımda şuanda yurtdışındaki supralarla hemen hemen aynı 100-200 koşusu yakında DBN ile bunu paylaşıcagım

yeni gelicek malzemelerim arasında nitro lastiklerim var ozaman otoban asfaltında birazdaha iyi tutunmayı planlıyorum.

sendede eğer imkan var ise dynamicsle bakabilirsin tork ve bhp ölcülerine bakabilirsin takıldığın yerlerde yardımcı olabilirim

selamlar Onur
    Onur Bey ilginize çok teşekkür ediyorum. 2JZ kodlu motorun çok büyük bir eksiğini buldum,testleri hala devam etmekte. Testlerin sonuçları lehimde olursa Toyota'ya dava açmayı düşünüyorum.
    Keşke daha önce haber verseydiniz, ben de geçen hafta lastik siparişi verdim aynı kargoda gelirdi lastiklerimiz.
    Mail'de bahsettiğim gibi, 5000 devir civarlarındaki patırdamayı Eray Bey ile çözmeye çalışıyoruz.Yeni kulaklığından çok umutluyuz,problemi çözdüğümüzde denemek isterim sizinle.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur Bey ilginize çok teşekkür ediyorum. 2JZ kodlu motorun çok büyük bir eksiğini buldum,testleri hala devam etmekte. Testlerin sonuçları lehimde olursa Toyota'ya dava açmayı düşünüyorum.
    Keşke daha önce haber verseydiniz, ben de geçen hafta lastik siparişi verdim aynı kargoda gelirdi lastiklerimiz.
    Mail'de bahsettiğim gibi, 5000 devir civarlarındaki patırdamayı Eray Bey ile çözmeye çalışıyoruz.Yeni kulaklığından çok umutluyuz,problemi çözdüğümüzde denemek isterim sizinle.
    kulaklıkta calan parçanın adını alabilirmiyim. ? Avans Of The Tiger diyesim geliyor ama ?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke arabayla gitseydim yaa deneyecek çok şahin vardı....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulaklıkta calan parçanın adını alabilirmiyim. ? Avans Of The Tiger diyesim geliyor ama ?
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkan şu dakika itibariyle 106yı çözdüm

Alen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksam bayramlaşmaya ne dersiniz beyler Enka'da

AtmoSpheriC
    Misafir
    Alıntı BahattinS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apaçilere çözüm bulmak lazım sıkıntı büyük...Adamlar tüm köprüyü boşta gaz vererek ve saçma sapan kornalarla geçip durdu :/
    bitane kırmızı şahinci var havalı kornayı yeni taktırmış galiba paso basıp duruyodu

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A/R60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bitane kırmızı şahinci var havalı kornayı yeni taktırmış galiba paso basıp duruyodu
    yanımda basınca biran kulaklarım hiç duymayacak sandım
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)