honda jazz
honda jazz
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bende hanıma aldım aile aracı olarak kulalnıyoruz harika ötesi..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
jazz a bakmamıstık biraz onuda arastıralım suanlık colt ve yaris arasında kaldık, colt hakkında yorumunuz nedir ?
colt arkadaşımda dizeli var beklenmedik güzel bir performansla gidiyor eğer dizel otomatiği varsa düşünülebilir sorun filanda çıkartmıyor öyle.ayrıca kullanıcılarıyla konuştuğum 1.3 benzinli otomatikleride güzelmiş ve fazlada yakmıomuş
swiftlerin piyasasını bilmiyorum ama guzel secenek olabilir.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
arkadaşlar, bayanlar için küçük araba ben önermiyorum..
2 arac kullanıyorum..
1 peugeot 106 - işe , sağa sola gidip gelmelik
2 fiat linea - ailece gezmelik - uzun yola gitmelik
aynı yollarda aynı şekilde tin tin gidiyorum, peugeot 106 ile sellektör, korna manyağı oluyorum, millet üzerime üzerime kırıyor direksiyonu fakat linea ile böyle bir sıkıntım olmuyor, herkes gayet medeni davranıyor..
bizim insanımız küçük araç görünce taciz etmeyi kendinde hak sayıyor sanırım. Hele de kullanan bayan olunca bizim öküzlerimizin durumu *****.
ve sırf bu nedenle eşime 106 yı kendi arabası olmasına rağmen kullandırtmıyorum, yeni olmasına rağmen, daha büyük olmasına, rağmen her gideceği yere linea ile gönderiyorum..
Ofiste bir abimde var satılık ,
abi tam amerikan filmlerindeki tiplerden , arabayla 2000 deviri geçmez , hiç kazası yok ilk sahibi
1.2 Essentia / Otomatik 2004 model 34000km , sadece haftasonu kullanıyor birde yazın bazen çeşme bodrum yapıyor.Kaza yok , geçen hafta sitede camdan bişey atmışlar kaputun üstüne , onu düzelttirip boyattı sadece.
Gidip galerinin birine takasa vericek 0 km araç bakıyo , üzülüyorum galeriye gidicek diye.
isterseniz tanıştırayım sizi bir bakın. Abuk subuk bi adama gitmesin 34.000 km de arka koltuguna oturulmamış araba.
sıkıntısı az son derece ekonomik araç, honda jazz cvt, son derece memnunuz.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)