kangal için arıyorum birazdan isim ney arayacagımız kişinin
Zeynep Güven
Yaklaşık 2 aylık olan Golden yavruları ömürlük ailelerini arıyorlar.
İstanbul içine hayvan sahiplendirme sözleşmesi ile verilecektir. Ayrıca, bu bebeklere aile olmak isteyenlerden, ormanlarda ve barınaklarda yaşam mücadelesi veren, gönüllülerin yardımıyla hayatta kalabilen, cins olmadıkları için yuva bulma şansları olmayan kimsesiz hayvanlar için mama yardımı yapmaları rica edilecektir
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
bu linkden zeynep arkadaşa ulaşabilirsiniz
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
![]()
anneleri trafik kazasında ölen bebeklerimiz 1,5 aylık oldu..6 kardeşten 3'ü kalıcı ailesini buldu. geriye 3 kardeş kaldı. hayatları boyunca onlara iyi şartlarda bakacak kalıcı aileler arıyoruz..anne ve babalarının resimleri albümde mevcuttur. istanbul dışına sahiplendirme yapılmayacaktır. iletişim : 0555 327 26 50 istanbul/ beykoz
![]()
bunuda paylaşmak istedim insanlar iyice görsünler
![]()
Bu güzel kızı bir doktor kızına hediye alıyor fakat kızı ilgilenemeyince yanlarında çalışan birine veriyor...Maalesef ki o yanlarında bakanda köpek bakmayı bilmiyor ve beceremiyor bana haber geliyor ve gidip alıyoruz...Evladın ilk aşıları tamam ama sahiplenecek olan tedbiren birer kez daha kuduz ve karmasını yaparsa iyi olur...İstanbul'da olan bu güzel kızı sahiplenmek isteyenler ormanlara atılmış sokak köpekleri için 2 paket ekonomik mamalardan bağışlamak zorunda...Sözleşme ile sahiplendirilecektir..Lütfen face yorumları ya da sms ile sahiplenmek istiyorum demeyin dönülmeyecektir...iletişim numarası 0533 556 90 01
Bayram Sabahı Bulunan Husky Kalıcı Gecıcı Yuva, İstanbul
Notlar
DUN BULDUGUM BU OGLANA GECICI KALICI YUVA ARIYORUM EN BASTA TABIKI SAHIBI ARANIYOR.. BEN KACTIGINA INANIYORUM CUNKU DUN UC KERE TASMADAN KACTI BOYUN TASMASINI IYICE SIKMAMA RAMEN COK GUZEL TASMADAN KURTULUYOR
IKI UC GUNDUR ERENKOYDE GEZIYORMUS BU OGLAN. BASKA KOPEKLERLE IYI ANLASRI AMA KENDISINE HAVLAYAN BIR KOPEK OLUNCA ODA FELAKET OLUYOR SALDIRMA HUYU KARSIDAN GELIRSE CEVAP VERIYOR. DURUMU GAYET IYI. YANINIZDAN TAKIP EDERK YURUYOR KESINLIKLE CEKISTIRMIYOR. SANIRIM KAVGA ETMIS AGZININ KENARINDA KUCUK BIR SIYRIK VAR. SUAN PANSIYONDA BU OGLANI SAHIPLENMEK ISTEYEN KISI CIP TAKTIRMA SARTIYLA SAHIPLENDIRILECEKTIR. TAKILAN CIP SAHIPLENEN KISININ TC NUMARASINA ISLENECEKTIR.
bskzaim@gmail.com ve buradan bana ulasabılırsınız.
bayanın mail adresi
![]()
Akıllı ve çok sevimli bu evlada yuvanızı açmak isterseniz;
İletişim: 0538 214 67 27 (İstanbul) — Nesrin Özkaya Aydın
![]()
Yakışıklı,Tiger, daha 2 aylık erkek. Ona ömürlük yuvasın açacak aile arıyor, o aile siz olur musunuz?
Not: Antalya Ankara içine yuvalandırma yapılacaktır.
İletişim : 0 507 775 64 64
Antalya/Serik
![]()
Adı Fırfır, ortalama 1-1,5 yaşlarında. Bir petshopta uzun zamandır duruyormuş, bundan 3 ay öncede yavruları olmuş ve satılmışlar. Bir aile bu annenin durumuna üzülerek almışlar, biz ilanla iyi bir yer buluruz en azından buradan kurtaralım diye düşünmüşler. Süt içmeye bayılan ve her siyam gibi kendini kıvamında sevdiren akıllı bir kız o. Evde kedi veya köpeği olanlara yuvalandırma yapılmayacaktır, çünkü huzursuzlaşıp saldırganlaşabiliyor.Şu anda klinikte ve kafeste kalıyor. Kısırlaştırılma şartıyla Antalya içine yuvalandırılacaktır. Nedeni ne olursa olsun umarız bir daha terkedilme duygusunu yaşamaz..
İletişim: 0 537 612 78 74
Antalya
Eger izmirde yuva arayan alman kurdu varsa, izmirde yadayan bir arkadasim sahiplenmek istiyor. Bahceli evi var.
BaYTaR MURO
Facebooktan yonlendirdigin arkadastan ses cikmadi kac gun oldu
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1. Sen linki verir vermez irtibata gecmistik ama olmadi
acılmadı link bende dost
Senin attigin link, telden giriyorum belki hatali kopyalamis olabilirim, attigin pm i geri gondereyim sana
yazdım daha önceden yazmısım kıza cewap yazmamış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)