User Tag List

Sonuçlar: s2000'de renk ve nedeni ?

Katılımcı sayısı
69. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Sedefli Beyaz

19 27.54%
  • Kırmızı

35 50.72%
  • Siyah

15 21.74%
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: s2000'de renk ve Kış ayları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben rengine pek takılma derim. Kurcalanmamış, kafana yatan bir araba bulursan yapış al, istediğin renge kaplatabilmek gibi bir imkan var nasıl olsa.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger ciddi sekilde bakabilirsen meguiars yikamalar cilalar vs gozunden sakinabileceksen siyah al hakkiyla bakildigi zaman siyahtaki parlama hic bir renkte yakalanmiyor ama bakma kismi resmen adami bitiriyor...

Eger kazasiz temiz bir araba istiyorsan zaten kirmizi da cok fazla bir secenegin yok forumdan ''ibooo'' nun sattigi SUS plaka 07 kirmizi var birde 06 kirmizi RED11 plakali s2k var, piyasada dolasan baska duzgun kirmizi hatirlamiyorum..

Sedefli beyaz dersen sadece 08 ve 09 olarak sayili araclar mevcut onlarda satilik degil, satilik olsa dahi uygun bi fiyata satacaklarini da hic sanmiyorum..

Moonrock dusunebilirsin ozellikle moonrock ici taba cok guzel bi kombinasyon. Hem siyah kadar bakimi zor degil hemde guzel bakimla siyahtan sonra en cok parlayan renk + olarak monroock olarak satilik cok sayida temiz arac var..

Bu arada sen S2000turkiye'de konu acan arkadas misin ?

Kisin binme konusuna gelirsek aracta cai olmazsa ve cok fazla yere basmazsan ''+'' olarak da harttop alirsan, cok spesifik yagislar disinda kullanilir tabiii niye kullanilmasin...

Allah herkesin gonlune gore versin

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Ankara'nın kışında S2000 kullanamazsın,
    arabadan soğursun O karda-kışta,

ayrıca bana göre S2000 tarzındaki spor araçlar,
    bırak karı-kışı, yağmurda bile kullanılmayacak araçlardır

öFk
    Misafir
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger ciddi sekilde bakabilirsen meguiars yikamalar cilalar vs gozunden sakinabileceksen siyah al hakkiyla bakildigi zaman siyahtaki parlama hic bir renkte yakalanmiyor ama bakma kismi resmen adami bitiriyor...

Eger kazasiz temiz bir araba istiyorsan zaten kirmizi da cok fazla bir secenegin yok forumdan ''ibooo'' nun sattigi SUS plaka 07 kirmizi var birde 06 kirmizi RED11 plakali s2k var, piyasada dolasan baska duzgun kirmizi hatirlamiyorum..

Sedefli beyaz dersen sadece 08 ve 09 olarak sayili araclar mevcut onlarda satilik degil, satilik olsa dahi uygun bi fiyata satacaklarini da hic sanmiyorum..

Moonrock dusunebilirsin ozellikle moonrock ici taba cok guzel bi kombinasyon. Hem siyah kadar bakimi zor degil hemde guzel bakimla siyahtan sonra en cok parlayan renk + olarak monroock olarak satilik cok sayida temiz arac var..

Bu arada sen S2000turkiye'de konu acan arkadas misin ?

Kisin binme konusuna gelirsek aracta cai olmazsa ve cok fazla yere basmazsan ''+'' olarak da harttop alirsan, cok spesifik yagislar disinda kullanilir tabiii niye kullanilmasin...

Allah herkesin gonlune gore versin
    Öncelikle zaman ayırıp yazdığın için saol evet ordaki konuda benim .. Cai olmazsa demişsiniz cai ne blmiorm? Ayrıca benim için aracın parlaması çok önemli ki zaten Allah'ın izniyle alırsam sadece meguiars ürünleri kullanmayı düşünüyorum .. Kırmızı s2k ferrari kırmızısı mı yksa çok parlamaz mı? Babam 09 sedefli beyaz diyo ama ben beyaz sevmiyorum arabada kafam çok karıştı

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz kirmizi arasında kalırım ben olsam
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öFk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle zaman ayırıp yazdığın için saol evet ordaki konuda benim .. Cai olmazsa demişsiniz cai ne blmiorm? Ayrıca benim için aracın parlaması çok önemli ki zaten Allah'ın izniyle alırsam sadece meguiars ürünleri kullanmayı düşünüyorum .. Kırmızı s2k ferrari kırmızısı mı yksa çok parlamaz mı? Babam 09 sedefli beyaz diyo ama ben beyaz sevmiyorum arabada kafam çok karıştı
    Kirmizisi ferrari kirmizisina yakin bir renk oldukca guzelde siyah kadar olmasa da iyi bakilirsa o da yeteri kadar parlar fakat dedigim gibi kirmizida alinacak arac sayisi cok az..
    08-09 sedefli beyaz cok ozel bi renk bakimi kolay ve isikta sedeften dolayi cok guzel gozukuyor..
    Cai: on tamponun altina kadar uzanan hava filtresi oluyor, kisin biraz sagnak bir yagmurda asagida oldugu icin su ceker ve %99 motoru eline alirsin ALLAH KORUSUN o yuzden eger alacagin aracta cai olursa ve de kisin kesin gunluk bineceksen kis aylarina dogru oem filtreni takmalisin..

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cai=cold air intake

türkçesini yazmama gerek yok sanırım

öFk
    Misafir
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kirmizisi ferrari kirmizisina yakin bir renk oldukca guzelde siyah kadar olmasa da iyi bakilirsa o da yeteri kadar parlar fakat dedigim gibi kirmizida alinacak arac sayisi cok az..
    08-09 sedefli beyaz cok ozel bi renk bakimi kolay ve isikta sedeften dolayi cok guzel gozukuyor..
    Cai: on tamponun altina kadar uzanan hava filtresi oluyor, kisin biraz sagnak bir yagmurda asagida oldugu icin su ceker ve %99 motoru eline alirsin ALLAH KORUSUN o yuzden eger alacagin aracta cai olursa ve de kisin kesin gunluk bineceksen kis aylarina dogru oem filtreni takmalisin..
    Peki iyi bakımdan kasıt ne ? Ne kadar zaman aralıklarında yıkanmalı pasta cila çekinmeli boya koruma yapılmalı?

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sedefli beyaz bence hertürlü en iyisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizini bulabilirsen kırmızı al derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki iyi bakımdan kasıt ne ? Ne kadar zaman aralıklarında yıkanmalı pasta cila çekinmeli boya koruma yapılmalı?
    Haftada 2 meguiarsde yikatacaksin haftada 1 de nxt atacaksin. Agac altina vs koymayacaksin vs vs ne kadar ustune tiretebiliyorsan o kadar iyi..

öFk
    Misafir
    Siyah candir ya ama tek eksiği hatlarını belli etmiyo .)

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne renk alırsan al sarı kaplat bence.

Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moonrock derim ben de. Hem iyi parlar hem de çok toz tutmaz. Her moonrock S2000'in iç dış renk kombinasyonu çok iyidir ve çok daha kalite durur.
    セルカン+レーラ=愛

Murat Özcan
    Misafir
    şimdi ben diğcektim temizini bulunda rengi önemli değilki öyle seçme gibi bir lüksümüz kalmadı artık hondalarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas ne olacak bu tarz araclar konusunda " temizi mi kaldı? hepsi pert," tarzı zerzenişler? Su an sahibinden.com a baksam 5-10 arası boyasız olarak nitelendirilmiş ilan bulabilirim. Sadece izmirde, ilanı olmayan fakat, boyası da olmayan 2 adet s2k biliyorum. fiyatları tabii ki pahalı ama en azından var. Aynı sey typer, vtec subaru, evo hepsi icin gecerli.
    Arabacı Ağır japon..

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşver s2000 i ankarada su an ep3 type-r açığı var al bi tayyar bak keyfıne

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla temizini bul da, rengi artik ne cikqrsa bahtina olsun bence-)
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadas ne olacak bu tarz araclar konusunda " temizi mi kaldı? hepsi pert," tarzı zerzenişler? Su an sahibinden.com a baksam 5-10 arası boyasız olarak nitelendirilmiş ilan bulabilirim. Sadece izmirde, ilanı olmayan fakat, boyası da olmayan 2 adet s2k biliyorum. fiyatları tabii ki pahalı ama en azından var. Aynı sey typer, vtec subaru, evo hepsi icin gecerli.
    Bende size o buldugunuz 10 ilanin 7 sinin yazilanlarinin dogru olmadigini soyleyebilirim.cunku ekspertiz e gidene kadar yeni alici kullaniyor arabayi ve o sirada asik oluyor cunku s2k hem iyi giden hemde bakislari ustune ceken bir arac boyasi cikincada adam amaan 1-3 parcadan bisey olmaz diyebiliyor.Ornegi var.typer hakkinda yorumum yok ama evo ve sti in hala uretilmesi ve s2k ya kat kat oranla fazla kullanicisi olmasi hem fiyatlari fahis yapmiyor cunku az olmadigindan rekabeti var.hemde arabasina adam gibi bakan insan sayisi daha fazla olmus oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)