Ben rengine pek takılma derim. Kurcalanmamış, kafana yatan bir araba bulursan yapış al, istediğin renge kaplatabilmek gibi bir imkan var nasıl olsa.
Ben rengine pek takılma derim. Kurcalanmamış, kafana yatan bir araba bulursan yapış al, istediğin renge kaplatabilmek gibi bir imkan var nasıl olsa.
Eger ciddi sekilde bakabilirsen meguiars yikamalar cilalar vs gozunden sakinabileceksen siyah al hakkiyla bakildigi zaman siyahtaki parlama hic bir renkte yakalanmiyor ama bakma kismi resmen adami bitiriyor...
Eger kazasiz temiz bir araba istiyorsan zaten kirmizi da cok fazla bir secenegin yok forumdan ''ibooo'' nun sattigi SUS plaka 07 kirmizi var birde 06 kirmizi RED11 plakali s2k var, piyasada dolasan baska duzgun kirmizi hatirlamiyorum..
Sedefli beyaz dersen sadece 08 ve 09 olarak sayili araclar mevcut onlarda satilik degil, satilik olsa dahi uygun bi fiyata satacaklarini da hic sanmiyorum..
Moonrock dusunebilirsin ozellikle moonrock ici taba cok guzel bi kombinasyon. Hem siyah kadar bakimi zor degil hemde guzel bakimla siyahtan sonra en cok parlayan renk + olarak monroock olarak satilik cok sayida temiz arac var..
Bu arada sen S2000turkiye'de konu acan arkadas misin ?
Kisin binme konusuna gelirsek aracta cai olmazsa ve cok fazla yere basmazsan ''+'' olarak da harttop alirsan, cok spesifik yagislar disinda kullanilir tabiii niye kullanilmasin...
Allah herkesin gonlune gore versin
Kardeşim Ankara'nın kışında S2000 kullanamazsın,
arabadan soğursun O karda-kışta,
ayrıca bana göre S2000 tarzındaki spor araçlar,
bırak karı-kışı, yağmurda bile kullanılmayacak araçlardır
Öncelikle zaman ayırıp yazdığın için saol evet ordaki konuda benim .. Cai olmazsa demişsiniz cai ne blmiorm? Ayrıca benim için aracın parlaması çok önemli ki zaten Allah'ın izniyle alırsam sadece meguiars ürünleri kullanmayı düşünüyorum .. Kırmızı s2k ferrari kırmızısı mı yksa çok parlamaz mı? Babam 09 sedefli beyaz diyo ama ben beyaz sevmiyorum arabada kafam çok karıştı
beyaz kirmizi arasında kalırım ben olsam![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Kirmizisi ferrari kirmizisina yakin bir renk oldukca guzelde siyah kadar olmasa da iyi bakilirsa o da yeteri kadar parlar fakat dedigim gibi kirmizida alinacak arac sayisi cok az..
08-09 sedefli beyaz cok ozel bi renk bakimi kolay ve isikta sedeften dolayi cok guzel gozukuyor..
Cai: on tamponun altina kadar uzanan hava filtresi oluyor, kisin biraz sagnak bir yagmurda asagida oldugu icin su ceker ve %99 motoru eline alirsin ALLAH KORUSUN o yuzden eger alacagin aracta cai olursa ve de kisin kesin gunluk bineceksen kis aylarina dogru oem filtreni takmalisin..
temizini bulabilirsen kırmızı al derim![]()
Siyah candir ya ama tek eksiği hatlarını belli etmiyo .)
Moonrock derim ben de. Hem iyi parlar hem de çok toz tutmaz. Her moonrock S2000'in iç dış renk kombinasyonu çok iyidir ve çok daha kalite durur.
セルカン+レーラ=愛
şimdi ben diğcektim temizini bulunda rengi önemli değilki öyle seçme gibi bir lüksümüz kalmadı artık hondalarda
Arkadas ne olacak bu tarz araclar konusunda " temizi mi kaldı? hepsi pert," tarzı zerzenişler? Su an sahibinden.com a baksam 5-10 arası boyasız olarak nitelendirilmiş ilan bulabilirim. Sadece izmirde, ilanı olmayan fakat, boyası da olmayan 2 adet s2k biliyorum. fiyatları tabii ki pahalı ama en azından var. Aynı sey typer, vtec subaru, evo hepsi icin gecerli.
Arabacı Ağır japon..
Bende size o buldugunuz 10 ilanin 7 sinin yazilanlarinin dogru olmadigini soyleyebilirim.cunku ekspertiz e gidene kadar yeni alici kullaniyor arabayi ve o sirada asik oluyor cunku s2k hem iyi giden hemde bakislari ustune ceken bir arac boyasi cikincada adam amaan 1-3 parcadan bisey olmaz diyebiliyor.Ornegi var.typer hakkinda yorumum yok ama evo ve sti in hala uretilmesi ve s2k ya kat kat oranla fazla kullanicisi olmasi hem fiyatlari fahis yapmiyor cunku az olmadigindan rekabeti var.hemde arabasina adam gibi bakan insan sayisi daha fazla olmus oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)