kötülere bişey olmaz Tarkanada bişey olmadığı gibihala hayatta aramızda. kardeşime uzun ömürler...
bendede öksürük başladı , kız arkadaşımdada zatüre başlangıcı klimadan dolayı şuan iyiyim kötü olursam doktora gidicem
Livestrong
Valla sanırım piskolojik kaynaklıymış. Mert kardeşimin babası inceledi bizi sağ olsun mekanik olarak bir problem gözükmüyor dedi
Buradan kendisine tekrar tekrar saygılar iletiyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kardeşlerim sorunum nerdeyse çözüldü kalmadı gibi. Valla piskolojik sorunun insanda bu denli nefes alamama sorunu yaşattığını bilmiyordum. Tekrar herkese teşekkürler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
astım hastasıyım
www.honda-tech.com
demiştim abi geçmiş olsun , stresten uzak dur yürüyüşe başla nefes alamıyorum diye yürümeyi kesme alışverişe git kap eline poşetleri yürüpsikiytriste fln gitme daha ilk etapta ilaç yazıyolar hayatın kararmasın , ufak tefek vitamin takviyeleriyle kendine gelirsin.
sigara varsa ondan dolayıdır abi balli nane limon yap orjınal nanalimon olsun 3 ogun az az ıc sıcak olsun nefes yolalrın acılsın sıgarayı ne akdar ıcıyosan azalt gecmıs olsun
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bende de 2-3 yıl önce baş dönmesi başladı , özellikle araçla yapıla uzun dönüşlerde atıyorum e5 te üst yola baglanırken deli gibi dönersin ya o tarz dönüşlerde aklım kayıyor.1-2 saat baş dönmem devam ediyor.Veya hoparlorun dibinden bass duyuyorsam aynı dönme oluyor.Hatta tv deki bas döndüre sahnelerde de... Bu sene gitmediğim doktor kalmadı göz den kulak burun bogaza , beyne kadar... bütün kafamın beynimi bilmemkaç açılı tomografileri çekildi testler yapıldı yok abicim yok yok yok hiçbişey bulamıyorlar kafayı yedim.Kardeşimde psikolog psikolojik olabilir abi diyorda bana hiç psikolojik gibi gelmiyor.Ha bide dönmedolaba falan binmiyim aman... 2 gün kafamı yastıga koyunca dünya dönüyor... Şu a iyi ama 2-3 aydır olmuyor... Eğer House M.D gerçek olsa idi biner uçaga ona giderdim valla..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Seninki vertigo ya benziyor. betaserc die bi ilaç var vbaşladığında bir kullan. Bendede aynısı var. Ani ayağa kalkarsam veya oturursam, ani başımı çevirirsem sürekli baş dönmesi.
baş dönmesi daha dogrusu dönme hissi psikolojik vakaların ilk ayağıdırdikkatli olmakta fayda var.
bende 1 yaşından beri kronik astım hastasıyım ... geçen sene gereğinden fazla zorlanmaya başlamıştım ... doktora kontrol için gittim .. yat ameliyat dedi .. girdim ameliyethaneye aradım evdekileri ben ameliyat oluyorum gelirsiniz diye
sol ciğerimde delik oluşmuş , sönmüş kendi kendine tek ciğerle takılıyomuşum öyle .. dalgıçlar ve dağcılarda daha çok görünen bişey ... prematurelaks veya tramaturelaks gibi bişey adı da ..
abi geçmişler olsun konunu yeni gördüm hayat kısa sorunun her neyse insanın kendini üzmesi bir sonuç vermiyor su akıp yolunu buluyor diye düşünüyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)