User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Nefes Darlığı

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötülere bişey olmaz Tarkanada bişey olmadığı gibi hala hayatta aramızda. kardeşime uzun ömürler...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede öksürük başladı , kız arkadaşımdada zatüre başlangıcı klimadan dolayı şuan iyiyim kötü olursam doktora gidicem
    Livestrong

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Burnumda kemik eğriliği var,nefes alamıyorum belki sorunum büyük ihtimalle ondandır.Ameliyat şart diyorlar ama tampondan korktuğum için gidemiyorum olmaya.
    Bizde de böyle bi durum var sanırım ya, bile bile de gidilmiyo ki ameliyata arkadaş , millet estetiğe nasıl gidiyo büyük cesaret valla.
    Charged & Supercharged

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sanırım piskolojik kaynaklıymış. Mert kardeşimin babası inceledi bizi sağ olsun mekanik olarak bir problem gözükmüyor dedi

Buradan kendisine tekrar tekrar saygılar iletiyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Spor yapmıyorsan acilen spora başlamalısın

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sanırım piskolojik kaynaklıymış. Mert kardeşimin babası inceledi bizi sağ olsun mekanik olarak bir problem gözükmüyor dedi

kanka çekinme karnın falan gruldarsada konu aç ihmal etme :d
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi rica ederim, geçmiş olsun tekrardan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşlerim sorunum nerdeyse çözüldü kalmadı gibi. Valla piskolojik sorunun insanda bu denli nefes alamama sorunu yaşattığını bilmiyordum. Tekrar herkese teşekkürler.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astım hastasıyım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demiştim abi geçmiş olsun , stresten uzak dur yürüyüşe başla nefes alamıyorum diye yürümeyi kesme alışverişe git kap eline poşetleri yürü psikiytriste fln gitme daha ilk etapta ilaç yazıyolar hayatın kararmasın , ufak tefek vitamin takviyeleriyle kendine gelirsin.

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sigara varsa ondan dolayıdır abi balli nane limon yap orjınal nanalimon olsun 3 ogun az az ıc sıcak olsun nefes yolalrın acılsın sıgarayı ne akdar ıcıyosan azalt gecmıs olsun
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi,

Bende 2003 yılında gece yatarken birden nefesim daralmaya başladı,ilk başta ne olduğunu anlamamıştım.

Sabah olduğunda annem'e söyledim hemen hastaneye gittik.Kan tahlili,akciğer filmi çektirdim,herşey normal çıktı.Sırt üstü düştün mü diye sordu hayır dedim.

Neyse başka hastaneye gittim.Akciğer filmi,kan tahlili,solunum yolu testine girdim.Sonucunda bronşit teşhisi koydular ve 1 ay kullanmam için 4 ayrı ilaç verdiler,kullandım ama halen değişen bişey yok.Kontrole gittim tekrar aynı testleri yaptırdım ve bu seferde psikolojik olduğunu,üzüntüden,sıkıntıdan olabileceğini söylediler.Neyse dedim ve ayrıldım ordan.

O gün bugündür nefes darlığı ile yaşamaya alıştım ve halen de sorunum devam ediyor.

Burnumda kemik eğriliği var,nefes alamıyorum belki sorunum büyük ihtimalle ondandır.Ameliyat şart diyorlar ama tampondan korktuğum için gidemiyorum olmaya.

Yani abi üzüldüğün kafana taktığın herhangi bir durum varsa bundan da olabilir.Bu dediğim testleri mutlaka yaptır normal çıkar ise psikolog yardımı al.

Son olarak,Sürekli derin nefes alma ihtiyacım oluyor ama bazen alamıyorum hele ki grip olmadan 2-3 gün önce geniz akıntım oluyor ve bronşlar dolduğu için nefes darlığım iyice artıyor,bu da bende aşırı bir stres ve sinir yaratıyor.Bir de şöyle bir durumum var uykumu alamadığım ve hiç uyumadığım zaman inanılmaz derece daralıyorum.Allah'ım al canımı diyorum.Allah kimsenin başına vermesin.

Bende de 2-3 yıl önce baş dönmesi başladı , özellikle araçla yapıla uzun dönüşlerde atıyorum e5 te üst yola baglanırken deli gibi dönersin ya o tarz dönüşlerde aklım kayıyor.1-2 saat baş dönmem devam ediyor.Veya hoparlorun dibinden bass duyuyorsam aynı dönme oluyor.Hatta tv deki bas döndüre sahnelerde de... Bu sene gitmediğim doktor kalmadı göz den kulak burun bogaza , beyne kadar... bütün kafamın beynimi bilmemkaç açılı tomografileri çekildi testler yapıldı yok abicim yok yok yok hiçbişey bulamıyorlar kafayı yedim.Kardeşimde psikolog psikolojik olabilir abi diyorda bana hiç psikolojik gibi gelmiyor.Ha bide dönmedolaba falan binmiyim aman... 2 gün kafamı yastıga koyunca dünya dönüyor... Şu a iyi ama 2-3 aydır olmuyor... Eğer House M.D gerçek olsa idi biner uçaga ona giderdim valla..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seninki vertigo ya benziyor. betaserc die bi ilaç var vbaşladığında bir kullan. Bendede aynısı var. Ani ayağa kalkarsam veya oturursam, ani başımı çevirirsem sürekli baş dönmesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baş dönmesi daha dogrusu dönme hissi psikolojik vakaların ilk ayağıdır dikkatli olmakta fayda var.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1 yaşından beri kronik astım hastasıyım ... geçen sene gereğinden fazla zorlanmaya başlamıştım ... doktora kontrol için gittim .. yat ameliyat dedi .. girdim ameliyethaneye aradım evdekileri ben ameliyat oluyorum gelirsiniz diye

sol ciğerimde delik oluşmuş , sönmüş kendi kendine tek ciğerle takılıyomuşum öyle .. dalgıçlar ve dağcılarda daha çok görünen bişey ... prematurelaks veya tramaturelaks gibi bişey adı da ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi geçmişler olsun konunu yeni gördüm hayat kısa sorunun her neyse insanın kendini üzmesi bir sonuç vermiyor su akıp yolunu buluyor diye düşünüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)