User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bolu ve Bilecik Hakkında ...

caglarcb
    Misafir
    AVM'lerde boş boş gezmeyi sevmem diyorsunuz, 3-5 tane kafe var diyorsunuz. AVM'de gezmeyen adamın kafede işi ne? Maksadınız doğal güzellikse boluya gidebilirsiniz çevremde yaşayan insanlar sadece doğadan bahsediyor bolu için. AVM olmayacak kadar gelişmeyen biyerde kafe,bar vs sosyal yaşantıda aramanız yersiz. Rahatlıksa maksat bileciğin osmaneli kasabasına da gidebilirsiniz. Toki konutlarında ev tutarsınız dağın yamacında, trafik derdi yok, kafe, avm vs de yok. Rahat rahat çalışırsınız da. Saydıklarınızdan hiçbiri sizi çorlu kadar tatmin etmez, emin olun. Çünkü hem sosyal yaşantı olacak, hem kalabalık olmayacak hemde rahatlık olacak demeye getiriyorsunuz. Türkiye'de sahil (turizm) kesimleri hariç öyle biyer yok iç kesimlerde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle kafama takılan konu zaten kiralık ev mevzusu şuan çorludaki oturduğum ev 125 m2 doğalgazlı 2-3 yıllık bina ve 550 lira kira veriyorum kimine göre çok uygun gelebilir büyük şehire göre ama sonuç olarak burdan kopmak istiyorum ve gideceğim yerde huzuru bulaliri myim sorusunun cevabını arıyorum bu arada vakit ayırıp cvp yazan bilgi veren arkadaşlara da çok tşk ederim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caglarcb kardeşim ztn bnm aradığım kafe bar avm vs değil ki bunların olmadığı halde yapacak bişeylerinde olmaması ve havasının solunamıcak duruma gelmesi derdimiz bu yoksa çorluda kafe bar vs yok aa bunlar boluda varsa oraya gidelim bunları yaşayalım değil maksadımız derdimiz temiz hava solumak ve birazda hobilerimizn peşinden gitmek ...

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilecikte hayat yok muş Forumdan ertan 1 senedir bilecikte, neler çektiğini o anlatır görünce

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi günü bileciğin içinden geçtim gittim gördüğüm kadarıyla bolu daha gelişmiş bir şehir.
    ben 2+1 ama ufak bir eve 450tl kira veriyorum daha pahallısıda var daha uygunuda.. en iyisi izin alın yada haftasonu bu iki şehiride gezin öyle karar verin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle kafama takılan konu zaten kiralık ev mevzusu şuan çorludaki oturduğum ev 125 m2 doğalgazlı 2-3 yıllık bina ve 550 lira kira veriyorum kimine göre çok uygun gelebilir büyük şehire göre ama sonuç olarak burdan kopmak istiyorum ve gideceğim yerde huzuru bulaliri myim sorusunun cevabını arıyorum bu arada vakit ayırıp cvp yazan bilgi veren arkadaşlara da çok tşk ederim ...
    boluda 70 m2 sobalı evlerımız var 400 tl den kırada...ordan hesabı yap...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralar yüksek seyrediyor gibi bu bnm için büyük bir sorun gibi gözüküyor

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 400 veriyorum kombili daireye
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir golde burdan geldi nedir konumu özellikler ?

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilecik hem eskişehire hem bursaya 45 dakıkalık mesafe de bence bıleciği tercih edebılırsın

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolu' da da diğer şehirler gibi oturduğun yere göre değişir kira mevzusu.. Evine dairesine göre..
    Bahçeli evler semti ve kalıcı konutlar mevkii en çok rağbet gören yerler arasındadır.. Kiralar 100m2 10 yaşında ortalama şartlarda bir daire için 500 civarındadır..
    Şehir de bir çok cadde olmasına rağmen tek hareketli cadde İzzet baysal cadddesidir.. Küçük şehirlerde ki mecburiyet caddelerini bilirsiniz..
    Şehir depremden sonra daha hızlı gelişmeye başladı ve toki de işin içine girince ev bulmada sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum..
    Hastane olarak Köroğlu devlet hastanesi, sgk ve üniversite hastanesi en büyük hastaneler..
    Özel tıp merkezleri de var eşinize iş bulabilirsiniz muhtemelen..
    İstanbul' la İzmir'le karşılaştırmak doğru mu ? Tabii ki değil ve neden böyle bir çaba içerisine dahil olunur onuda anlamam.. Süpriz bir sonuç değildir değil mi milyonluk popülasyonlardan 300K lik şehire gelmek?
    O yüzden canınız sıkılır mıkılır bilemem..
    Benim doğma büyüme İstanbul, aslen Bolu'lu yum Üniversiteyide orada okudum 7 sene mütemadiyen oradaydım gidecek yerleri bildikten sonra bir kaç arkadaşla beraber can sıkıntısı olmaz hiperaktif adamda bile.. Çok mu sıkıldın patlıyorsun İstanbul 290 km.. Ankara 170..
    Cafe fln çoktur.. Hatta en son tunalı diye bir yer açılmıştı 70 kişi çalışıyor kafede potansiyel hakkında bilgi verir sanırım..
    Bu arada doğal var şehirde geçen sene bitti çalışmalar kombili daire ve eskisi gibi hava kirliliği yok..
    Sormak istediğiniz başka şeyler varsa buradan ya da PM olarak sorabilirsiniz..

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilecikte 4 yıl önce uzun dönem askerlik yaptım. Askerde tuğgeneralin makam şoförüydüm.
    Bilecikte kaldığımız zaman; açılışlar, yemekler, davetler vs...vs... birbilecikli kadar 15 ay dolu dolu bilecikte sivil hayatı geçirdim.

Havakirliliğinden bahsetmişsin, bende buradan başlayayım. Bilecikte porselen fabrikası var, yazın yutkunduğun zaman sanki küçük küçük kum taneciklerini boğazına yapıştığını hissdiyorsun. Kışın is olmayan günü yoktur. O kadar is ve toz bulutu varki güneşin doğuşunu izleyemezsin.

Bilecikte esnaf; öğrenci - askeriye(tugay ve alay var toplam 10 bine yakın asker var) - polis akedemisin den para kazanır. Hafta sonları çarşıda asker ve polis akedemili öğrenciler yüzünden caddede yürüyemezsin. (zaten bir tane meşur caddesi var oda 500 metre bile değil)

Lokantalarda Yemek konusuna gelince, benim gibi yemek seçen birisi isen bilecikte aç kalırsın.
    Ben askerdeyken bilecik valisi lokantaların birinde; bilecik tugay komutanını, bilecik belediye başkanını, bilecik savcısına yemek verdi yemekte iskender. Hala anlatırım bunu bende paşanın arkasındayım paşaya gelen iskenderi anlatayım sana, demirden bir tabak altına komple yoğurdu dökmüşler üstüne pide koymuşlar onun üstünüde eti koymuşlar bunun adı bilecikte iskender.

Ben yemek sektöründe ticaret yapmaktan anlamam, ama askerdeyken hep diyordum buraya ben bir dönerci açsam paraya para demem diye

Gece hayatı olarakta, bir gün paşanın köpeği yere basamıyor herhalde ayağını kırdı diyerekten gece veterinere götürüyorum diye çıktım nizamiyeden. bilecikte dumlupınar üniv. okuyan bi kız vardı onunla buluşup bir gece kulübüne gittik gene o birtane caddesi olan yerde idi. Mekan 100kişilik desen 20 tane bayan vardı onlarda öğrenci, geri kalan 80 kişi erkek ve hepsi rütbelilerdi girmemle çıkmam bir oldu.

aklıma geldikce editlerim, ama kısaca ben olsam bilecik yerine bolu ya yerleşirim.

İklim olarakta biz Ankarada kışın -10 görmeden soğuk demeyiz, Ankaranın ayazı meşhurdur. Bilecikte kışın aynı Ankara ayazı var. Bilecikte de kışın soğuklara ve ayaza hazırlıklı olun.

aklıma gelmişken turistlik olarak gezmek için bilecik ve ilçeleri çok güzel, tarih kokan yerler,
    kurtuluş şavaşımızın simgesi metris tepe anıtı, merkezdeki saat kulesi, belekoma kalesi (ortacağda bizanslılar tarafından yapılmış), Atatürkün köşkü, söğütde Ertuğrul Gazi Müzesi, göletleri, yaylaları vs..vs..

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dırek bolu derım.
    ben bolu asıgıyımdır senede 3-4 ker gıderım .askerlıgımıde orda yaptım ılcelerı harıka bır yer.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilecikte 1 cadde var boluda 2 hadi bilemedin 3-4-5 ama the K haklı..dağılın beyler
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir golde burdan geldi nedir konumu özellikler ?

Ben kalici konutlardayim mevki olarak guzel yerdedir umutkent falandiye arattir istersen
    körler sağırlar

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BOLUnun çikolatası var Bileciğin nesi var?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oo bolci
    körler sağırlar

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bileciğin evde kalmış kızları meşhur
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bileciğin, mermer seramiği ve porseleni meşurdur.
    dediğim gibi başkada bi b.. yok zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)