Turkum dedigimde herkesin ilk sorusu hamam oluyor ama hayatimda bir kez bile hamama gitmedimtr ye ilk geldigimde deneyecegim -p
Turkum dedigimde herkesin ilk sorusu hamam oluyor ama hayatimda bir kez bile hamama gitmedimtr ye ilk geldigimde deneyecegim -p
İzmirde akincilar tarafinda alibaba hamami var temiz biryer tavsiye ederim
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Bende hiç hamama gitmedim utanç verici.Anadolu yakasında guzel temiz bir hamam tavsiyesi bekliyorum bende..Şok havuz olmasada olur istanbulda sürekli şok haldeyiz zaten![]()
İstanbul Küçükyalı'da hamamımız var,45 yıllık eski sistem.Yani havuzu saunası vs. yok ne yazıkki.Ortaklarımız var sürekli orda olmuyoruz.Detaylı bilgi isterseniz yazabilirim.Reklam amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Sıhhatler olsun yahu.Seni mi kıracağız.
![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
hamam taşı gümüşten dırırıdımm
alibeyköy merkezde var temiz güzel
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İstanbul'da Güngören'de vardı. Bağcılar'a doğru tramvay yolunu takip edince 500mt kadar ileride sağda. Orayı tek geçerim. Muhteşemdi. Her imkanı vardı.
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
istanbul b.evler çalışlar caddesi üzerinde Spa var , içinde hamamı, fin hamamı , sauna , spor aletleri , havuz , jakuzi falan fistan var güzel yani ama hamamı küçük biraz
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)