Arkadaslar detailing ve plastidip islemlerini yerine getirmek amacli dukkan arastirmaaindayiz. SIzce bu isler icin en revacta otosanayii hangisidir? ayrica 100-200 metrekare kirasi nekadardir?
Arkadaslar detailing ve plastidip islemlerini yerine getirmek amacli dukkan arastirmaaindayiz. SIzce bu isler icin en revacta otosanayii hangisidir? ayrica 100-200 metrekare kirasi nekadardir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Anadolu yakasinda bostanci islektir.umraniyede islektir aslinda orda iyi iste yaparsin ama en cok apaci tayfasi gelir![]()
maslak oto sanayi olabilir ortalama kiralar 1.500-2000tl civarında olması kısım kısım ve m2 ye gore değişiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Avrupa yakası maslak veya sefaköydeki sanayi olabilir, anadolu yakasında ise bostancı sanayi uygundur... Ben avrupa yakasından maslağa gidene kadar çok kolay bostancı sanayi'ye gidebiliyorum bence en uygun yer orasıdır...
Anadolu avrupa diye ayrimim yok. Maksat insanlara adam akilli adres ve hizmet vermek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
1 tane dükkan var florya paktende ...arkadaşım 2. kattan 1.kata taşındı ama tuttularmı 2.kattaki yeri bilmiyorum....güzel bir yer heryere yakın bari
SENSİN.
Kadosan falan demeyin seviye sıkıntılı biraz
Bostancı önerilmişte bostancıda yer yok hani mekan ufak dükkan sayısı çok.Birde acayip sıkışık içerisi.zaten sanayide kiralar uçuk.olsa güzel olur ulaşımı çok rahat direk e-5'in yanı.
Abi bence şöyle bir cadde üzerinde yada caddeye yakın yada merkezi 8rahat ulaşımı olan) bir yerde normal dükkan bak önüne ufak tadilatla bir rampa yapar içeri öyle alırsın araçları yada girişi uygun dükkan bak.
Acikcasi detailing malzemelerinden yaygin olmayan ancak isim yapmislarida koymayi dusunuyorum Hakan bu konuda zaten sen profsun
istanbulda sanayi dedinmi maslak Atatürk sanayi sitesidir abi..ötesi berisi yok..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Abi bence Boostancı Sanayi neden ? bana yakın![]()
Bostancı sanayii'de Dükkan bulmak zor olabiliz ama imkansız değil ancak kira durumu nedir bilmiyorum Birde Kartal sanayii var orayıda bilmem birde Ranthor Ozan abinin Apaçi Garaj var Kartal içinde konuş istersen
Bostancı sanayi içindeki dükkanlar 3000-3500 yerine göre daha da artan kiralar istiyolar.. Sanayinin altında 1500-2000 civarına dükkan bulmak mümkün..
Ümraniye sanayiyi tavsiye etmem, çok iç içe.. Gittiğimde hiç bir yeri bulamıyorum desem yalan olmaz..
Kartal sanayideki kiralardan hiç haberim yok ama en sakini burasıdır.. Tabi merkeze uzak biraz..
floryadaki sanayide güzel ama kartal gibi merkeze uzak kalıyor...
Neden oto sanayi?
Bu isi halkin arasinda acsaniz?
Mesela Atasehirde duzgun bir yer yok,illa ana cadde olmasi gerekmez.
Yani halka yakin olmak onemli...
Kesinlikle katılıyorum ama yok değil. Sonax academy var ataşehirde. Ben aracımı kesinlikle sanayide detailing tarzı bir yere götürmem.
Götüreceğim yerin özellikleri;
1. Rahat gidilecek.
2. Kullandığı malzeme iyi olacak.
3. Ustası iyi olacak
4. İçerisi temiz olacak
5. Bekleme salonu olacak
6. merkezi bir konumu olacak
Kesinlikle götürmeyeceğim yer:
1. Sanayi içinde olmayacak
2. Abuk sabuk çapulcular olmayacak
3. İnişli, çıkışlı, yokuşlu girişi olmayacak
4. Anasının nikanında olmayacak
Bende sanayi yerine kullanım alanı küçük ama iyi bir konumda yer bakardım..
Kocaman bir sanayi dükkanı yerine butik tarzda merkezi bir dükkan..
İlla sanayi diyorsanız Bostancı, Topkapı, Maslak sanayi bu iş için ideal sayılır..
Bir de topkapı ve sanko var ki buralar daha çok km düşürme, araç change etme gibi emeller için kullanılır![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)