Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Sağ kalanlara,enkazdan çıkanlara Allah sabır versin,uzun bir ömür nasip etsin. En azından vefat edenler için bi fatiha okuyalım bu gece,hepsinin mekanı cennet olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.
Gercek rakamlar 50 bin kişi ölmüştür bende depremde idim 11 saat sonra cıkarıldım dayimi kaybettikyalovada sadece 18932 ölü vardi ama acıklamadılar gercekleri
evimizin 1 adım önüne minare düşmüştü,o gün şanslı olanlardandık Allah bir daha o günleri yaşatmasın...
unutmadık unutmayacağız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
17 Ağustos Gölcük Depremi Belgeseli (Can Dündar) - YouTube
Vaktiniz varsa izleyin.. Yoksa vakit ayırın yine izleyin.. İzlediğimiz onlarca filmden, diziden çok daha mühim, hayatın, facianın, yardımlaşmanın ve devlet acziyetinin videosudur..
Dün gibi gözümün önünde. Her yerde yıkılmış binalar, bağıran insanlar, tarif edilemeyecek şaşkınlık.. Enkazlar o kadar fazlaydı ki hangi birine yardım edeceğimizi şaşırıyorduk. Düşünsenize, ekmek ve su bulmak bile bir uğraş gerektiriyordu. Çok sıkıntılı günlerdi, Allah bir daha yaşatmasın. Ölenlere de Allah rahmet eylesin.
Acıyı unutmayacağız bu kesin lakin ders almayı halen bilmiyoruz, ben inşaat mühendisiyim ve denetim işi yapıyorum, müteahhitler halen cüzzi karları için insan sağlığını hiçe sayacak uygulamalar yapmaya çalışıyorlar, doğrusunu yaptırana kadar baya sıkıntı çekiyoruz.
Rabbim bu acıyı bizlere tekrar yaşatmasın, hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
Bizzat Adapazarında o anı yaşamış biri olarak şunu diliyorum. Allah bu korkuyu bir daha kimseye yaşatmasın.
büyük depremde hayatını kaybeden tüm yurtdaşlara Allahtan rahmet diliyorum. rabbim türke akıl vesin ki bu yaşanan olaylardan ders alalım, depremle yaşamayı ögrenelim, artık depremler bizim canlarımızı almasın.
Allah kalanlara sabır versin,
Cümlemize böyle acı yaşatmasın..
Herşeyin Hayırlısı..
Sadece bu belgeselimizi 33 bin kişi izlemiş izledikçe hatırlıyor insan acıları tüylerim diken diken oldu kanım çekildi tekrar bu günleri yaşamayız inşallah Rabbim hepimizi korusun bu mübarek günde bu akşam dualarımızı depremde yaşamını kaybeden kardeşlerimize gönderelim.Hepsine tek tek Allah rahmet eylesin.
ölenlere allah rahmet eylesin kalanlara Allah uzun ömür versin ankarada bile şiddetli hissedilmişti deprem daha dün gbi hatırlıyorum deprem gününü twlerden görmüştük her yer dümdüz olmuştu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)