ama bu dişte çokta yapılacak bir şey değil,siz çektirin ne olursa olsun,ayın 22sinden sonra ankaraya gelecekseniz ben çekerim![]()
ama bu dişte çokta yapılacak bir şey değil,siz çektirin ne olursa olsun,ayın 22sinden sonra ankaraya gelecekseniz ben çekerim![]()
bu arada buğra aynı ağrıyı 17-18 yaşımda bende çektim
seni çok iyi anlıyorum
ama ben ne yaptım o akşam ?
pamuğa rakı damlattım dişimin üzerine koydum
bunu 10-15 dakikada bir tekrarladım
tabi bende ne ağrı kaldı ne bişe
sarhoşta oldum bir güzel, ohhh yattım uyudum mışıl mışıl o gece
zamanında diş doktoru bir kız arkadaşım vardı ayrıldığım için pişmanım![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Bu konudan sonra bende dış hekimliği fakultesi kantinlerinde pusuya yatmayı planlıyorum![]()
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Valla agri kesici , dis macunu,litrelik listernie bitirene kadar gargarada dahil turlu sey denedim kesilmedi agri sabaha kadar yuzumun sol tarafi uyusuktu ...
sabah bol tuzlu su yapip agzimi calkaladim bir anda kesti tum agriyi ...
Sonrada doktora gittim zaten .
Allahasukur bendeki sorun yengedeki gibi cerrahi degil bende 20 lik dis seneler once cikmis normal bir dis gibi orda duruyor ve ne olduysa iltahaplanmis ...
Suan agumentin 1000 mg ile kafayi bulup agri kesici ile mermiye kafa atar durumdayin catafalam agri kesici olarak baya basarili bu arada![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
o kadar parayı werceme o ağrıyı cekerım werdıkten sonra içim acırr benimmmm.![]()
Ohaa deyesim var.
Geçmiş olsun, 1 düzine diş taktırız bea![]()
Herşeyin Hayırlısı..
dediğim yerin adı medipol , film dahil 250 tl falan demişlerdi bir kaç ay önce ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
konuyu hortlatiyimgeçen ay kıl dönmesi ameliyatı oldum şimdide 20 lik diş belası çıktı başıma 2 gündür uyku uyutmuyo dün doktora gittim birazı açıkta ama yarısı kapalı kesilip alınması gerekiyomuş yakın zamanda olan varmıdır acaba nasıl bi operasyon ağrısı sızısı iyileşme süreci hakkında yorum yapan olursa çok sevinirim bide film çekilcek durumuna göre 300 400 tl dediler fiyat bilgisi verebilen olursada iyi olur
![]()
yarısı dışarıdaydı yarılıp alındı iltihaplı kısmı da temizledi bayağı güzel oldu dedi. hatta ufak bir kısım eti de kesmiş dikiş atıldı. şişecek demişti. cumartesi akşamı ve pazar bayağı şişti. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. bu cumartesi dikişler alınacak. şimdi şişlik bayağı azaldı hafif birşey kaldı. oda herhalde hafta sonuna kadar geçer. çok ağrı sızı olmadı. fakat sol tarafıma hiç yatmadım. ne olur ne olmaz diye. çorba ve balık eti kıvamında sertlikteki şeyleri yememi tavsiye etti. zaten o tarafla o gün bu gündür daha hiç yemedim
Bilgiler için teşekkür ederim eninde sonunda olcazda insan çekiniyor işte. benim şuan bile yüzüm şiş öyle darlatıor antibiotik kullanıorm ama pek bi işe yaramadı henüz dün şiş yoktu mesela sabah bi uyandım şişmiş sanıyorum diş çıkmaya çalıştığı için zorlayınca ağrı ve şişme yapıyor.
Geçmiş olsun sizede
6-7 sene önce alt çenemden 2 adet çektirdim. Operasyon ile aldılar. Her diş için 8 er dikiş yedim.
1 hafta 10 gün kadar tatlı kaşığı ile yemek yedim büyük kaşık için ağzımı açamıyordum. Acayip derecede şişlik yapmıştı.
20'lik dişler damak içinde olduğu için damağı açıp alıyorlar. Birde aynı anda iki dişi çekmezler. Sırayla yapıyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)