Sağlam hort oldu kusuruma bakmayın yeni konu açmaktan iyidir. Antalyadayım Bodrum'a tatile gideceğim türkbüküne , arabayla gideceğim yol hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz
Sağlam hort oldu kusuruma bakmayın yeni konu açmaktan iyidir. Antalyadayım Bodrum'a tatile gideceğim türkbüküne , arabayla gideceğim yol hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz
bende türkbüküne gideceğim, mucur ve yol durumu hakkında güncel bilgi varsa süper olur yoksa, Aydın üzerinden dolanıp gideceğim.
Her ay denizliye gidip geliyorum aracımda düşük öncelikle korkuteli yolunu kullan yalnız gündüz çıkarsan asfalt erimiş durumda olur yer yer ona dikkat etmen lazım düzlerçamından sonra yol tek şeride düşüyor gidiş geliş oluyor ama sıcak asfalt sıkıntı yaşamazsın önüne kamyon almadıktan sonra 1.vitese kadar düşürüyorlar korkuteline kadar sıkıntı yok ondan sonra yol çalışması var eski yola veriyorlar orası biraz sıkıntı ama giderken şerit iyi ama dönüş şeridi biraz kamyonlar yüzünden bozulmuş dikkatli olman lazım sonrasında birşey yok söğüte kadar burası yol ayrımı burda tercih yapman lazım ya sahil yolu yada denizli tarafına dönceksin ben yakın zamanda gitmedim ama arkadaşım gitti 1 ay önce tesadüf 2 gün öncede yolu sordum nasıl diye iyi dedi bir sıkıntı yokmuş diğer yolu tercih edersen tavas ayrımına kadar yollar temiz tavastan muğlaya dönünce tavas sonuna kadar da düzgündür sonrasıda bozuk olucağını sanmıyorum bayadır gitmedim fakat bol virajlı olur kale tarafı öyle mıcırlı yollar yok dangalak birine denk gelmezsen yolları silme geçen taş falan gelmez aracına bol radarlı yollar bunlar şimdi tek tek yazarsam uzun olur belli saatleri ve yerleri var sadece şuna dikkat et hilmi beken shell var korkuteline gelmeden mantar fabrikası falan var orada sivil gezici radar oluyor füme clio symbol ona aman diyem dikkat et hiç farkına varmıyorsun ben bile son anlarda farkediyorumsınır 90 100 e kadar yolun var yoksa bayram sonu cezan gelir
![]()
Datköye gelmeden tek şerite düşüyor yol kamyonu arkasına kalırsan biraz oyalanıyosun.Korkuteli Söğüt arasında yol çalışması var eski yola veriyorlar arkadaşın dediği gibi biraz bozuk.Daha sonra Çavdır'a dikkat et giderken yada dönerken mutlaka radar yada çevirme olur.Denizli merkezden geçeceksen eğer cankurtarandan sonra mıcır çalışması var ona dikkat et.
#eksikpazar
Teşekkürler detaylı açıklama içino zaman Denizli üstünden mi git diyorsunuz? Sabah erkn saatte çıkıcam erimiş olur mu asfalt
Ben yollardaki merkezlerin isimlerini bilmiyorum . Korkutelinden sonra söğüt ondan sonra Denizli'ye doğru döneceğim sonra nereler geliyor ?
Denizliye gelmeden Serinhisar'dan sonra yol ayrımı geliyor oranın yol durumunu bilmiyorum.Denizli Nazilli Aydın dolaşabilirsin ama yol uzar. Maps'dan bak istersen.
#eksikpazar
mapste var zaten aydın uzerınden gıdılırse yol cok uzar gorunuyor en az 100 150 km.
Dıger yoldan sakın gıtmekte fayda var
hangi araç ile yola çıkacağın çok önemli kale-muğla merkez arasında ciddi çalışma var yollar bozuk tek şeridi ve yer yer bozuk kısım problem olmaz ise antalya-söğüt-acıpayam -tavas-kale- muğla yolunun kullanabilirsin
ancak araç basık ise antalya- söğüt-denizli merkez- aydın-söke-milas yolunu kullanman daha mantıklı 50km fazla ama yol rahat.
03 STİ
Neden fethıye uzerınden gelenyol tercıh edılmıyor merak ettım.
Benim kia gt ile gideceğim az sonra yola çıkmayı düşünüyorum. Yandex navigasyona göre gideceğim tavaş üzerinden götüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)