Allah Rahmet Eylesin.Basın Sagolsun.
Allah Rahmet Eylesin.Basın Sagolsun.
Allah rahmet eylesin![]()
Coğrafya kaderdir
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Allah rahmet etsin, Sizlere de sabır versin tekrardan Erkin..
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur insallah
başlığı görünce gözüm yerinden fırladı valla gerçi yine o kadar üzücü bi durum.. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah..
allah rahmet eylesin
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Hepinizden Allah razı olsun...
1 buçuk yıldır mucadele ediyorduk o lanet hastalıkla...ama artık gücü bitmişti güzel babamın yıkanıp mis kokularla kefenlenirken yüzünde son 6 aydır hiç görmediğim huzurlu mutlu ifade vardı...Rabbim acılarını dindirdi, şimdi dinleniyor eminim...
çok zormuş hiç hazırlamamışım kendimi hep iyi olacak dediğim için...Allah yardımcımız olsun...
kansermiydi erkin..benimde babam kolon..annemde de vardı beyne metastas yaptı.. mücadele ediyoruz...tekrardan başın saolsun...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ah erkin ah çok başın saolsun mekanı cennet olsun. allah güç kuvvet versin geride kalanlara..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
kolondu abi ama bilirsin bi sürü tipi var...saldırgan stabil zararsız iyi huylu vs...
bizimki saldırgan tipliydi...son güne kadar direndi, kollarımda nefesi durdu kalp masajı yaptım geri geldi yoğunbakıma kaldırdık acil, gece 23 de vefat haberi geldi...
1 buçuk yıldır 7-24 beraberdik nasıl alışacağım hiç bilmiyorum...
sizinde Allah yardımcınız olsun Allah güç kuvvet versin abi söylememe gerek yok pskoloji çok önemli...Rabbim şifa versin inancınızı hiç kaybetmeyin...
Basin sagolsun.mekani cennet olur insallah
Allah geride kalanlara sabir versin.acini birazda olsa anliyorum.
Baba yarimi (dede) kaybettigimde okadar caresiz okadar bos sacma gelmistiki hayat anlatamam
Tekrar Allah sabir versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)