Arkdaşlar , abimde var bi e39 ilanı yok sahibinden de , kazasız kozmetik çiziklerden dolayı boyalı özellikleri aşağıda yazıyorum ilgilenen varsa apaçi eli değmemiş m paket 5.28 pm atabilir.
Dış resimleri yok abimin pc dedir ,sadece iç resimleri var bende, diğer resimleri isterim haftasonu.
• 1998 Model 5.28İA Full+Full
• 181000 km de
• Zavoli Marka LPG li, Ruhsata İşli, 9 ay daha garantisi var yeni takıldı
• 2013 Temmuz'a Kadar Muayeneli
• M Direksiyon
• Isıtmalı, Hafızalı ve Elektronik Ayarlamalı Ön Koltuklar.
• Steptronic Şanzıman
• Elektrikli Arka Perde, 4 Cam Otomatik
• Otomatik Kararan, Katlanır Dikiz Aynaları
• 6lı CD Changer.
• Hız Sabitleyici+Yağmur Sensörü+Park Sensörü
• Orjinal Xenon Far
• Çift Yönlü Digital Klima
• Sunroof
• Bej Rengi Deri Koltuk
• Tavanında ve sütunlarda boya yoktur
• Orjinal Ön Camı 12 ay önce Bostancı Cömert Oto'da değiştirdildi
• Çelik Jant, Önlerde 235 - 45 - 17, arkalarda 255 - 40 - 17 lastikler var
• Yokuş Kalkış Desteği, 8 hava yastığı, Alarm
![]()
Araba doluluktan ölecekmişM paket olmasaydı süper olurdu.
beyazla anlaştım tam gidicem bi daha bi sorgulatalım dedik şimdi öncesinde kaza diye sorgulatmıştım şimdi hasar diye sorgulattım araç 17.02.2009 da 154 bin kmde muayene olmuş 17.02.2011 de 190 bin kmdeaz daha toynağa geliyodum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96055099/detay
O zaman bu yazını dolandırıcılar konusuna da bekliyoruz abi :P
Ben de sabah link attıklarımı aradım. Birisinin ilanı kapandı, galeriye düştü. Galerici ile anlaşabilirsek çok hoşuma gitti o mavi olan.
BMW 5 Serisi 5.20i 2003 Model 36.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 97169996
Yeni ilanı da bu.
Gümüş olan da 34.750 dedi, biraz daha inerse onu da düşünebilirim
Öbür 2si inanmış, birisi 39.000 (530 olan) öbürü de 38.000 son diyor. Hazır bayram sonrası millet arabayı satmaya başladı ki, bu canlılıkta onlara şans diliyorum![]()
Açıktı bu sabaha kadar. Açık olan halini Borusandan sorgulattım. Şase nodan tramerden de sorgulattım. Şimdi bi galerici bi abimiz var bu adamlara sözü geçen, ona ulaştım. O işin aslını öğrenecek![]()
35.000'e bırakırım, konsinye zaten sahibi de 34.000'e bize bıraktı dedi. Hiç sanmıyorum öyle olduğunuDüşsün biraz daha, yeni mevsime yeni arabayla girelim :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)