aynen aren bende gidicektim ama enjektörleri taktım geçen e tabi ayarda yok araba yatıyor başımıza iş almayalım
deneyenlere tebrikler GP güzeldir geçen yeşilköyde gördüm maşallahamerikan parkların yanmıodu ama ,bide headers tak bence çok değişir araba
gürkan sanada tebrikler kardeşimztn ben zamanında gürkanla denemiştim az çok tahmin edebiliorum denemeye gitmesemde herkese tebrikler tekrardan
Team PAŞAOĞLU
maşallah araclara dunku ızlenımım beyaz rocco gurkanın aracının cok ıyı gıtmesı etkılenılmıycek gıbı degıldı tekrar masallah
vıdeolar bugun koyunursa ıyı olur
arkadaslar yerı degıl ama ne alıntı yapabılıyorum ne ozel msj canımı sıktı artık bu durum ne yapmam gerekıyor bunları yapabılmem ıcın ve mami makınenın maıl adresını bılen varsa bana bı gonderrırse memnun olurum..
hmm bende ozelden yazamıyorumsiz bana ozelden gonderırsenız anca o zman cvp verebılıyorum sıze zahmet ozelden bısıler yazsanız
DD
Muratla konsutum arabada pek bırsey yok dedı..
Solda ız war dedı lastık ızı tamponları dusmus on arka.. On sol camurlukta ıslem gerekıcek dedı..
Bende buyuk yazınca korktum sıkıntı yokmus okdr 130-140 ıle ankara donuyorum dıyor rotu bıle bozulmamıs Allah beterınden korusun..
Mehmete katılıyorum, biraz düşünerek yazar insan bodozlamada girilmezki konuya.
Gürkancım tebrik ederim rocco yu. gecenin hızlısı çıkmışın gruptan, keyfini sür bir hafta artık![]()
TeamPASAOGLU
Bende iki denemenin videoları var. İlk videoda önümüzden baya süratli geçiyorlar uzunda BGE arayı baya açıyor. (Karışıklık olmuş Sarı baya önde diyoruz videoda)
İkinci videoda trafik yüzünden pek basamıyorlar ama laf olmasın diye onuda koydum
İkinci videoda ise çekim yaptığımız Honda'nın hızını görebilirsiniz uzunda yine BGE açarak gidiyor.
Gürkana bak maşallah yavru jokeyim benim ahaha
Sarı roccolu arkadaşa geçmiş olsun, söylenilenlere katılıyorum daha hassas davranmak gerekir bu tip konularda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)