Biraz az bulunuyor ama sonuçta bulunuyor. Teşekkürler
Güzel duruyor ufak dokunuşlar illai olacakBende bunu beğendim boyayada ihtiyacı yok bu jantlarla basarım başkada bir şey istemez
Tofaş Murat 131 1977 Model 4.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 96061284
Doğan koltuğu takmışlar ne güzel işte kötümü ? Orjinal koltuğundan orjinal ve iyi olmadığı sürece hiç rahat olamazsın
Senin gösterdiğin araç yapılmış.. Daha doğrusu yapılmaya çalışmış resimlerdende az çok belli oluyor macun yüklü araç kapı aralarına ve arabanın çizgisine bakarsan nasıl yapılmış nasıl bir usta yapmış belli olur zaten orjinallik adına birşey kalmamış boyacı sanki aracı sulu boyayla boyamış çok berbat... göğüsü koltukları zaten uzaktanda olsa ne halde olduğu belli oluyor iyi düşün sen yinede![]()
tstop 131 imde oldu zmnın da, yürüyeninde her parçası ucuz, 1000 liraya komple yeniledim die bilirim yürürünü, frenler, amortisorler dahil.
motor işi öyle değil yanlız! 1,3 olduğu için parçaları zor da olsa bulunuyor fakat pahallı. en güzeli motorun içini 1,6 ya cevirmek derim.
ayrıca far, stop, kapı kolu, bulunması zor parçalar ve çok pahallı.
elimdeki 0 tstop takımını 400 liraya sattım en son, bilgine![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
ben 2 tane dediğiniz şekilde topladım hiç tahmin ettiğiniz gibi parçası ucuz değil zaten kara borsada parçalar toplamda arabanın parası ve diğer edeceğiniz masraflar yaklaşık 15 000 civarı tutuyor
high power tuning [ subaru -honda]
bi çıtır da aksesuar yaparsın ..pıtır pıtır binersin.. beyaz yanak, momo monaco jant bi takım 181 koydun mu işin sonu olur.. ama kaporta boya çok iyi olmalı .. bu yüzden arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum .. çok uçuk rakamlara geliyor..
bence toplatmak yerine, toplanmış araç alman daha ucuza gelir![]()
yapılmış güzel bir arabaya 7 lira verilebilir(orjinalliğini yitiremiş bir araç ise)
alırsan eğer parça konusunda yardımcı olurumfiyatları dert etme site içi yardımlaşmak gereği maliyetine veririm, hala elimde 1 takım tstop var 0 kullanılamış
![]()
bide aklıma geldi, 131 in sizin açınızdan bir hatırası yoksa anadol A1 almanı tavsiye ederim, tek kapıları klasik olacak fakat tstopta olsa 1 131 eğer tek kapılı değilse bu ülkede asla klasik olamayacak düşüncesündeyim![]()
Çok güzel olmasada olur abi ya benim işimi görsün yeter.Kendi aracım olsunda iyi kötü ben yaparım.Dediğiniz gibi zor olucak sıfırdan restorasyon zaten daha önce tecrubesi olan abilerimin yardımına ihtiyacım olduğunu bildiğim için açtım konuyu.Bi alalımda hep beraber güzelleştiririz nacizane öneriler ile
Hayır abi hatırası yok ama hepimizin içinde kuş aşkı vardır ya bendekide o bu yüzden istiyorum.
Tofaş Murat 131 1978 Model 1.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 96372468
Mesela bu dıştan çok kötü gözükmüyor ama kapı içlerinde çürük var. Alsam bunu pişman ettirir değilmi.
resimlere aldanma fazla bence![]()
Tofaş Murat 131 1979 Model 3.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 93802412
benim ik gözüme çarpan araç bu
1- arka panel ve tampon orjinal
2- ön panel ve farlar orjinal
3- silecekler hala nikelaj.
4- tavan döşemesi arjinal
5- koltukları deri
6- kapı kolları üzerinde
yani toplayacaksan böyle bir araç bakman lazım.
ilk msjındaki yeşil araba bir arkadaşımızın, canlı halinide gördüm ve öyle bir araba yapabilmen için asla orjinalliğini tamamen yitirmiş bir arabayla uğraşma boşa para harcamış olursun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)