Dikmek dediğiniz tam olarak ne oluyor? Bildiğimiz kemeri son noktalarından kesip oraya renkli kemer mi takıyorsunuz yoksa normal kemerin üzerine mi dikiyorsunuz?
Orijinal kemere ne olursa olsun müdahale etmeyin derim ben, çok istiyorsanız üzerine bir şeyler yapmak daha mantıklı.
off road yaparken o emniyet kemerinin iki ucunun döşemecide dikilmiş hali ile çamura saplanmış 1500 kg araçları çekip çıkartıyorduk...zannetmiyorum sıkıntı yaratsın...
Kopar mı diye düşünmüyorum gerçekten çok sağlamdı ama güvenlik sistemi varsa elektronik bişeyler onu bozmayalım diyorum. Ne bilim kaza anında kemer sıkmaz beni gevşek kalır, 100 lira uğruna hiç olmayalım. Öncekinde yaptırmasam güvenli değil derim ama hiç sıkıntı yaşamamıştım.
aktif gergi aslında çok basit ve kolay bozulmaz bi mekanizma...kemerin kesilmeside bunu bozacak bi durum değil..
Sonunda net bir cevap geldi. Teşekkürler.![]()
Rallilerdeki teknik kontrollerde kemerin üzerinde toplu iğne başı kadar delik görseler araç teknik kontrolden geçemiyor. Siz kesip ek yapmaktan bahsediyorsunuzÜstelik Ralli araçlarında kemerler 4 ve ya 6 noktadan (yani bir o kadar ayrı kemer) bağlıyken aracınızda tek bir tane kemer var
Sizce sağlıklı olurmu?
Ben canımı o kemerlere emanet etmezdim...
Aktif gergi bildiğim kadarıyla makaraya baglı bir sistemdir. Yeni nesil arabalarda hava yastıklarıyla birlikte çalışır. Kaza anında içerisi gaz dolu küçük bir tüp patlayarak makarayı geri sarar. Bu sarım hareketini engellemeden yapabilecek usta var mıdır bilmiyorum. Bence riske girmeye değmez
Renkli emniyet kemeri orjinalden ağır oluyor. Toplama mekanizması toplamak istemeyebiliyor. En ufak kemerin ters dönmesi takılmasında çekmiyo. Kemeri düzeltmen gerekiyor. Her araçta aynı olmayabilir ama.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Durum itibariyle takmamaya karar verdim o zaman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)