o ölümlü bölüm efsaneydi cidden
Printable View
o ölümlü bölüm efsaneydi cidden
Leyla ile Mecnun'un sezon finali tarihi belli oldu!
Leyla ile Mecnun ne zaman sezon finali yapıyor?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un sezon finalinin tarihi belli oldu. Leyla İle Mecnun dizisi 103. bölümü ile sezon finali yapacak.
17 Haziran'da...
Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin'in başrollerinde oynadığı Leyla ile Mecnun dizisi 17 Haziran Pazartesi günü sezon finali ile ekranlara gelecek.
103. bölüm ile sezon finali yapacak olan Leyla ile Mecnun, önümüzdeki sezon da TRT ekranlarında yayınlanacak.
Bu iyi haber, dizinin biteceği dedikoduları konuşuluyordu. :)
Bu arada dizi bu hafta 90. bölümle karşımıza çıkacak. Yeni bölümün kısa özeti şöyle: Hidayet lastikçiyi Behçet'ten geri alıp anahtarları Ömer'e verir. Hapishaneden Erdal'a mektup gelir. Erdal oraya gittiğinde Kaan kendisini ve Derya'yı dışarı çıkarması için yardım ister. İskender'in kullandığı taksinin bagajından yeni şeyler çıkmaya devam etmektedir. Eylül Nisan'ın Yavuz'u kurtarmak için hayatını tehlikeye attığını öğrenir. Kendini ve ilişkiyi sorgulamaya başlar. Hidayet Leyla'ya bir plak hediye eder. Leyla çok beğenir. Bunu öğrenen Mecnun daha iyi bir jest yapabilmek için soluğu müzik evreninde alır.
90. Bölüm Fragmanı;
Leyla ile Mecnun (90. Bölüm Fragmanı) - YouTube
Hacı macı mokkey :D hahaha :D
Sarı Atlar Taksi Durağı puhaha :D
Bugün bölüm sonunda yayınlanan klip. Leyla The Band adında grup kuruldu. Konserler de olacakmış.
Vokal: Ali ATAY
Davul: Onur ÜNLÜ
Basgitar: Serkan KESKİN
Klavye: Osman SONANT
Gitarlar: Ali ATAY/ Fırat İKİSİVRİ
Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube
resmen efsane bir parça olmuş. ne oluyor ne ekleniyor bilmiyorum ama bu adamlar yaptığı her işe ruhunu koyuyor. 150 senede geçse böyle bir dizi birdaha gelmeyecek bu ülkeye. bu parçayı herkesin dinlemesi adına konuyu güncel tutmak istedim. şiddetle tavsiye. hiç dinlemediğim bi tarzı bile sevdirdiler bana..
Gecen hafta Salı'dan beri sabah aksam arabada evde dinliyorum parçayı..Ali Atay sesi ve yorumu ile çok şaşırttı beni..
Eskil ve güzel sahneler :) Youtube da denk geldi :D
leyla ile mecnun - ben de özledim - YouTube
İsmail abi (Leyla ile Mecnun) İğne Battı Canımı Yaktı - YouTube
ismail abi fransızca - YouTube
Son bölümden kesit :D
LeyLa İLe Mecnun 93.BöLüm İsmail Abi Call Center Olursa :) - YouTube
son iki bölümü doğru düzgün izleyemedim bu akşam telafi edeyim ...
tüm stresimi alan tek tv aksiyonu
Dünkü bölüm çok güzeldi. Bölümden sonra yayınlanan yeni klip. Gruba başarılar, çok güzel ilerliyorlar.
Aşk Bitti (Leyla The Band) - YouTube
Nadya The Band de güzeldi :D
Leyla ile Mecnun (95. Bölüm Fragmanı) - YouTube
Güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi :)
Bu bölümü doğum günümden sebep izleyemedim. Artık netten izleyecez :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...10329887_n.jpg