evetçiler deneyin deneyin bi görelim king'leri.
yarınmı görüşülcek nerde nezaman ?
cliocup172 Nickli Üyeden Alıntı yarınmı görüşülcek nerde nezaman ? 38 RS * 59 YC Sistem Bankolu 2 (:
Vlkn Nickli Üyeden Alıntı 38 RS * 59 YC Sistem Bankolu 2 (: sonuç belli diyorsun yanı
cliocup172 Nickli Üyeden Alıntı sonuç belli diyorsun yanı yan yana yürümeden belli olmaz (: gönlüm eski arabamdan yana her zaman
Vlkn Nickli Üyeden Alıntı yan yana yürümeden belli olmaz (: gönlüm eski arabamdan yana her zaman muhakkak oyledır tabı aynı durumda bende olsam aksını soylemem denemeden anlayamayız kısmetse bı ara denerız artık
cliocup172 Nickli Üyeden Alıntı muhakkak oyledır tabı aynı durumda bende olsam aksını soylemem denemeden anlayamayız kısmetse bı ara denerız artık aynen denersiniz cumhur sever gaz basmayı (: İst öncesi son hazırlıklar (:
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı ap rs aytuğun arabası. pek görünmezdi ortalıkta. hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ben artık aracımı Clio Rs ler ile denemiyorum ... Kusura bakmayın arkadaşlar Zaten verilmiş ne bir sözüm var nede bir deneme talebim
kelalper Nickli Üyeden Alıntı Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.
bunca yıllık rs cıyım ılk defa clıo rs deneme talebı konusu goruyorum ondada kımse cıkmıyo adamın karsısına
cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı Bende denemek ısterım hızlı rs lerler eger kabul edersenız.. bugün geldin yok oldun ortadan ?
2.0T FSI
biz gelek mi ramo, ayarı sana yapıyorduk akşam
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
ukku Nickli Üyeden Alıntı biz gelek mi ramo, ayarı sana yapıyorduk akşam hakkaten ayara ihtiyacım olcak bişiler ayarla kanka
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Ben artık aracımı Clio Rs ler ile denemiyorum ... Kusura bakmayın arkadaşlar Zaten verilmiş ne bir sözüm var nede bir deneme talebim
-- her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
RedSun Nickli Üyeden Alıntı bugün geldin yok oldun ortadan ? ben geldım ordaydım kımse bana denermısn dıye sormadımı.. artık herkeze deneyelım demekten karvızıttı olduk dun bız 2-3 arac denedık
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş 190E M104 3.2 24v engine upgrade.. Dr.Ecu Tayfun Gün (Tago)
Yok mu hareket ? Yazık yav 10 tane RS var gene çıkan yok
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Yok mu hareket ? Yazık yav 10 tane RS var gene çıkan yok sen başı çek işte. başı çek derken ayarla memleket rs görsün rengarenk
ramo35 Nickli Üyeden Alıntı hakkaten ayara ihtiyacım olcak bişiler ayarla kanka hallederiz a.ş
mechanic Nickli Üyeden Alıntı sen başı çek işte. başı çek derken ayarla memleket rs görsün rengarenk Normal RS buluşması yaparız Zaten o aklımda Mangalı - Kırı - Çiçeği - Salgamı ... Rollingte neymiş zevk vermeyen bişiiii Hele 3. korna mı neyin yapıyorlar Ne anlarız 3. kornadan Ben bilirim çiftetelli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları