arkadaşlar üniversitede sınıfta kalınca harç da bir artış oluyor mu ? 2. üniversitem olmasına rağmen ilk defa başıma geldi depresyon stayla![]()
arkadaşlar üniversitede sınıfta kalınca harç da bir artış oluyor mu ? 2. üniversitem olmasına rağmen ilk defa başıma geldi depresyon stayla![]()
yok ya ne kaldıracaklar trilyon para kaynağı kalkar mı hiç ? eğer kalkarsa hazineden onun yerine ödenek ayırmalılar o iş yaş iş
neyse konudan sapmayalım![]()
açıköğretim'de sınıf tekrarı yapınca harçlarda 40 tl gibi düşüş oluyor,örgünde nasıldır bilmiyorum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yok işte örgün de zamlanıyor diye biliyorum duymuştum emin değilim
yok mu TT de rpt olan yahepiniz aslanlar gibi geçtiniz mi sınıfı
Örgün eğitimde ilk 4 sene harçlar aynı 5. senede %50 zamlanıyor, 6 ve sonrasında (atılma kalktığı için sonrası dedim) %100 zamlı ödeniyor.
her sınıfta kaldığın sene için harç fiyatı yükseliyor bu geçtiğimiz sene işte arkadaşın okulda 4. senesiydi ve daha yeni 2. sınıfa geçmişti ben allahtan hiç takıntı yapmamıştım benim harcım 110 tl felandı o 500 civarında bişey ödemişti artıyor yani ama yüzde oranları ne neye göre ne kadar artıyor bilmiyorum
O programın normal süresi boyunca harç değişmez. Uzatmışsan uzadığı yıllarda fazla ödersin. Ayrıca uzattığın yıllarda katkı kredisi de kullanamazsın. Örneğin 4 yıllık programı 2.sınıfta 5'e uzatmışsan 5.seneye kadar normal öder, 5.sene fazla ve kredisiz ödersin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
ben şimdi hiç bir şekilde burs,kredi vs almıyorum en yüksek seviyeden ödüyorum.
bu sene normal ödeyeceğim. eğer arayı yaz okulunda kapatamazsam veya ilerki dönemlerde üstten ders alarak kapatamaz da 4 senelik müh. fakültesinde 5.yıla kayarsam, 5.yılda mı fazla harç ödeyeceğim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)