ruhsatsız faturası motorun sizin olduğunu kanıtlama şekilleri bir tek ehliyetli olan kişi değilmidir ?
motoru satsanız kaç kuruş eder ?
Motor bizim değil deme şekliniz yokmu ?
ruhsatsız faturası motorun sizin olduğunu kanıtlama şekilleri bir tek ehliyetli olan kişi değilmidir ?
motoru satsanız kaç kuruş eder ?
Motor bizim değil deme şekliniz yokmu ?
Bende bunu merak ediyorum o zaman trafik şubeden motor satılıcak gidicek hurdaya atılıcak sizin değil zaten dediler tamam dedik çıktık gittik.Şimdi bir tek ehliyetini verdi diye birine bu kadar para çıkarılmamalı bence araba olsa yada plakalı ruhsatlı olsa kaydımız olsa tamam dicem ödicem zaten öyle olsa 2 Yıl orda tutmam.
siz bişey yapamazsınız. uyarı kime geldiyse onun dava açması lazım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ben bişe anlamadım.
bi motor var ama evraksız plakasız.
o zaman sürene ceza yağar.
araç da bağlanır.
park parasını da ödersin yani...
nasıl bir motor?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Kardsmm merbalar öncelikle şunu anlatayım size bir avukat olarak ,
Yedieminde kalan motorla siz ilgilendiğiniz için ve aldığınız için siz muhattab gözküyosunuz.
Bundan dolayıda yediemin size tebliğ yaparak ihtarnamede bulunuyor .Normalde kalan araçların alıcısı olmazsa yedieminin kendisi satıyo ,ama sizinkinde dediğine göre motor bişey etmediğinden dolayı size yollamış tebligatı. Buarada abin savcılığa şikayettede bulunsa kötü haber herhangi birşey çıkmaz. Ya yedieminci icra takibine başlıcak size tebliğ geldiğinde itiraz ediceksiniz,bu şekilde engelleyebilirsiniz. Diğer bir ihtimal siz itiraz ettiniz karşı taraf tekrar dava açıyor bu sefer ispat yükü size geçiyor eğer onu kanıtlayamazsanız bu sefer % 40 taz.+ vekalet ücreti ödersiniz fazladan ....
-----Yedieminin günlük ücretlerine gelince aracın tipi ve büyüklüğüne göre değişiyor bu en aşağı 4-5 tl durumunda .....
Unutmadan bir avukat olarak size vericeğim tavsiye bence yedieminciyle anlaşın kapatın derim. Öbür türlü olursa gerçekten daha fazla masraf çıkar size....
[SIGPIC][/SIGPIC]
bugun hukuk forumu gıbı bızım sıte yedıemın otopark ucretı yedıemın edılen seyın degerının %35 gecemez.
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık