User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1.2 tdı polo BlueMotion

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    288 Tl lik farka bakilarak arac secimi yapilmaz
    Buna gelene kadar 100 lerce sebep bulunur secim yapmak icin
    Eski aracinin cekisinden memnun olmayip satan birine sadece senelik 288 Tl lik avantajdan dolayi 1.2 arac alin onerisi mantik sinirlari icerisinde degildir..
    1.2 BM nin donanim avantaji var aklin onda kalmasi normaldir
    Cunku 1.6 tdi donanim olarak bombos dur..

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    195 km hıza ulaşıyor beğenmediğiniz 1.2 içinde 3 kişi varken düz yolda. (en azından kendi göstergesine göre)

75 beygir araca nasıl zayıf muamelesi yapıyorsunuz anlamıyorum? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır bu.

180 NM tork var arabada üstelik 2000 devirde.. Bu araç kalkamazsa hiç bir araç kalkamaz yokuşta.
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

eyup58
    Misafir
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    288 Tl lik farka bakilarak arac secimi yapilmaz
    Buna gelene kadar 100 lerce sebep bulunur secim yapmak icin
    Eski aracinin cekisinden memnun olmayip satan birine sadece senelik 288 Tl lik avantajdan dolayi 1.2 arac alin onerisi mantik sinirlari icerisinde degildir..
    1.2 BM nin donanim avantaji var aklin onda kalmasi normaldir
    Cunku 1.6 tdi donanim olarak bombos dur..
    vallaha çok haklısın o vergi avantajı benim için o kadar önemli değil.Ben 6 aylık aracı sırf gitmiyor diye sattim zarara girdim suanki aracım tamam 2.0 olmasın ama 1.2 de 1.6 seçimim arasında dediğin gibi en sonraki iş vergi.1.6 tdı donanım olarak yetyor 4 cam otomatik abs klima felan zaten öle işimde olmuyo far yağmur sensörüdür felan filan ama hız sabitleme sis farı vb özelliklerde aynı fiyata sunulurken insanın kafası karısmıyor değil

eyup58
    Misafir
    Alıntı SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    195 km hıza ulaşıyor beğenmediğiniz 1.2 içinde 3 kişi varken düz yolda. (en azından kendi göstergesine göre)

75 beygir araca nasıl zayıf muamelesi yapıyorsunuz anlamıyorum? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır bu.

180 NM tork var arabada üstelik 2000 devirde.. Bu araç kalkamazsa hiç bir araç kalkamaz yokuşta.
    doğrudur sana göre gitmez başkasına göre gider ama benim için önemli olan öle 190 200 değil hani bastın mı 120 130 görmesi yeterli yeter ki güçlü olsun dik rampada kesiliyorsa 1.2 almamın mantığı yok cunku aldiğim hafta satarım ha neden dersen kimisi az yaksın der ona göre arac bakar bende orta seviyede yaksın ama rampaya gelincede 1 vites çıkmayayım arkadan gelen multıjetler sellektör atmasin bazı forumlarda övduler hani güçlü bir motor vb yorumlar yapmıslar birde buraya sorayım dedim kullanan arkadaşlar ne diyorlar.

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben elimden geldiğince tecrübemi aktardım, diğer arkadaşlar da fikrini söyledi. Test sürüşünü yapıp nihai kararını verirsin. Bu arada gitmiyor diye sattığın araç neydi?
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moğşın candır

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirket arabası 1.2 dizel polo var, malzeme kalitesi fena değil, kullanışsız ve kendi kendine bozulan tek parça havalandırma ızgaraları oldu. Motor ve gidişi daha çok merak ettiğiniz sanırım, gaza bastığınızda pek değişen birşey olmuyor ama çok az yakıyor. Yokuşlarda da bayılma falan olmuyor gayet güzel. 3 silindir yüzünden diğer dizellerden çok daha sesli ve sarsıntılı. (bluemotion birazdaha konfolu ve donanımlı).

Ama ben buna rağmen fiat punto 1.3 mjet otomatik aldım. daha donanımlı ve daha güçlü. daha sessiz, daha konforlu, kesinlikle daha iyi yol tutuyor. yakıt olarak polo daha iyi. malzeme kalitesi kafa kafaya, bazı yerlerde punto daha iyi, bazı yerlerde polo daha iyi. güç ve çekiş açısından punto daha iyi. yol tutuşu puntonun gene.

Bence test edin bir de kendiniz karar verin. Bluemotion iyidir ama, puntoyada bakılabilir, 30bin tlye kadar sıfır faizli kredi falan vardı. baya hesaplı oluyor araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğinize göre fiat vw'nin önüne geçmiş

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gitmiyor diye 6 aylık aracı sattın, zararı önemli değil. Vergi avantajı zaten önemli değil. Yılda da çok yol yapmıyorsun yakıt önemli değil. E 3-5 fazla verip 1.6 alacaksın o zaman. Çok düşünme.
    Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.

eyup58
    Misafir
    Alıntı SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben elimden geldiğince tecrübemi aktardım, diğer arkadaşlar da fikrini söyledi. Test sürüşünü yapıp nihai kararını verirsin. Bu arada gitmiyor diye sattığın araç neydi?
    1.4 polo benzinli abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    43gibi bir rakam olması lazımdı bluemotion.
    o rakama full otomatik bir punto alınabiliyor, ve yakıt olarak çok fark yok, yani küsürat farkı var sadece. otomatik vitesi puntonun çok güzel. Kalkışta, dip gaz yaptığınızda aracı belli bir devire kurup launch falan yapıyor. değişik bi araba yani.

eyup58
    Misafir
    moğşın candır
    anlayamdım ne diyorsun kardeşim moğşında kimdir gardaşşşş

Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirket arabası 1.2 dizel polo var, malzeme kalitesi fena değil, kullanışsız ve kendi kendine bozulan tek parça havalandırma ızgaraları oldu. Motor ve gidişi daha çok merak ettiğiniz sanırım, gaza bastığınızda pek değişen birşey olmuyor ama çok az yakıyor. Yokuşlarda da bayılma falan olmuyor gayet güzel. 3 silindir yüzünden diğer dizellerden çok daha sesli ve sarsıntılı. (bluemotion birazdaha konfolu ve donanımlı).

Ama ben buna rağmen fiat punto 1.3 mjet otomatik aldım. daha donanımlı ve daha güçlü. daha sessiz, daha konforlu, kesinlikle daha iyi yol tutuyor. yakıt olarak polo daha iyi. malzeme kalitesi kafa kafaya, bazı yerlerde punto daha iyi, bazı yerlerde polo daha iyi. güç ve çekiş açısından punto daha iyi. yol tutuşu puntonun gene.

Bence test edin bir de kendiniz karar verin. Bluemotion iyidir ama, puntoyada bakılabilir, 30bin tlye kadar sıfır faizli kredi falan vardı. baya hesaplı oluyor araç.
    anladım saolun

herkese göre değişir vallaha kardeşim ne kadar doğru ne kadar yalnıs olduğu tartısılır fakat her görüş aynı olmuyor

Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gitmiyor diye 6 aylık aracı sattın, zararı önemli değil. Vergi avantajı zaten önemli değil. Yılda da çok yol yapmıyorsun yakıt önemli değil. E 3-5 fazla verip 1.6 alacaksın o zaman. Çok düşünme.
    evet aynen öyle ama sen beni anlamamışsın ki.Zararı onemli değil ddiğin yalnıs mecburen satim arac 1 vites çıkıyordu doluyken hele durdumu zorlanıyordu tork yoktu yakıtı 1.6 gibiydi.Yılda çok km yaptiğim söylenemez doğru senelik 10 15bin felan.Zaten 40 bin sıfır arac için çıktığım bütçe fazlasna çıkmıyorum yakıt onemli yazımı okursun anlarsın yukardaki 1.2 1.6 dizel arası çok oynamaz o aradaki fark sorun değil ancak 1.6 benzinli arac ile dizel arasındaki fark yuzunden bu araca 41 bin veriyorum yoksa bu paraya 1.6 üst sınıf benzinli araç alirim 1.2 tdı için yorum istemem değilmi.Yinede saol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    43gibi bir rakam olması lazımdı bluemotion.
    o rakama full otomatik bir punto alınabiliyor, ve yakıt olarak çok fark yok, yani küsürat farkı var sadece. otomatik vitesi puntonun çok güzel. Kalkışta, dip gaz yaptığınızda aracı belli bir devire kurup launch falan yapıyor. değişik bi araba yani.
    güle güle kazasız belasız binin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyup bluemotion diye yazılır bulumoğşın diye okunur

kod adı moğşın yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güle güle kazasız belasız binin
    teşekkürler

eyup58
    Misafir
    eyup bluemotion diye yazılır bulumoğşın diye okunur

kod adı moğşın yani
    puhahaahha ula ya ben diyom bu neyin kafası arkadaş cahilliğime ver kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    body kiti yeter ya moğşının hele birde tam basamadım daha . şu plasti dipin parlak siyahı çıksın jantları piano black yapıp yer lan bir olacak . o ön tamponda ki etekler,yan marşbiyel spoiler açta bak netten foto.lara

eyup58
    Misafir
    1.6 tdı için kapora vermeye gidicez pederle konustuk akşama buraya yazarım teşekkürler geniş ailem :d :d :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak pişman olursun moğşın ruhundan vazgeçme

beyaz alma gözünü seviym. beyaz polodan midem bulanıyor artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)