10 a kadarsa si bulunur
konu hortlamış olacakta 1.5ex verilip rsi alınır mı takas usulü? topluca bi fikir edinsem fena olmaz. verilere bakınca 1.5 civic ex rsi ile aynı yürüyor. 0-100 9 saniyede tamamlıorum düzlükte 220ye çıkıorum çok rahat 330bindeyim.
ya sonucta yeni nesil motor tabi ama verilere bakılınca bi performans göremedim 1.8 hafif fln daa ii bekliyordum okuyunca hayal kırıklıgına ugradım
1997 yılında daha 7000km de neredeyse sıfır kadar temiz birtane almıştım. çok sık gazlıyordum eski arkadaşlarımla. Çok tecrübe ettim.
Filtre egzozlusu filtre egzozlu 106 GTI' dan 200' e kadar 5-6 boy temiz yer. Zamanında çok test ettik. Bu farkı yazılım ve headers ile kapatabiliyorsunuz ancak aynısını 106 yaparsa fark yine açılıyor
Şanzuman oranları çok kısadır. Dolayısı ile şanzumana girilmez. 1 de 50 2 de 90 3 te 140 diye gider.
1 ve 2. vitesleri çok iyidir. Draglarda iyi iş çıkarır. Ama 3 e attığınızda 106 lara göre zayıf kalır. 6400 gibi devir keser. Yazılımla uzatmak mümkündür. Cadde tipi dereceli egzantrikleri vardır. Egzantrik desteği ile güzel sonuçlar verir.
Motor kulakları çok zayıftır. Sert vites geçişlerinde hemen kopartıverir. Standardının yol tutuşu çok kötüdür. İyi bir yay ile yol tutuşu standardına göre çok iyileşir. Arkalar torsiyondur dolayısı ile sadece 2 yay işinizi görür. O da maliyet avantajı sağlar.
Pek de konforlu olduğu söylenemez. Özellikle yaylardan sonra çok rahatsız edici olabilir. Tercih meselesiYakıtı rakiplerine göre aşırı olmasa da biraz yüksektir. Yürürü pek stabil değildir. Bazen çok iyi gider bazen yürümez sizi şaşırtır. Hava koşullarından çok etkilenir. Kilodan nefret eder. Mesela Erkan gibi iseniz tavsiye etmem
Erkan zayıfladın mı bu arada
Stock Civic SI' lardan daha hızlıdır. Stock Corsa GSI ve Suzuki Swift GTI' lardan daha hızlıdır. Özellikle draglarda daha hızlıdır. Ama bu araçların modifiye potansiyalleri daha yüksek olduğu için egzantriğe yazılıma ve port polishe girilmeden bu araçların dolu olanlarını geçmek zordur.
O fiyatlara tercih edilebilecek araçlardan birtanesidir.
fiyat/performans oranı en yuksek kucuk sınıf hızlı arac diyebilirim... kesinlikle alınabilir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
anaam konu hortlamış
rsi unuttum bile artık almandan devam![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)