ula anahtar üstünde diyince; ben de bu sabah kalktım işe gidicem gsx ile bi baktım anahtar yok hass... dedim yedeği attım cebe aşağı bi indim anahtar motorun üstünde duruyo :) ilişen olmamış :D
Printable View
ula anahtar üstünde diyince; ben de bu sabah kalktım işe gidicem gsx ile bi baktım anahtar yok hass... dedim yedeği attım cebe aşağı bi indim anahtar motorun üstünde duruyo :) ilişen olmamış :D
sahipsiz değil onlar kum fırtınasından öyle olmuslar :D
ilk fotodakı jaguarı gorunce aklıma nfs oyunu geldı 2 mı 3 mu neydı orda vardı ne oynardık ya..
gtr la nsx de yıkıldım resmen. :(
bu dünyada bunları bırakanlar var kötüsün be felek :D
O araçların bazıları terk edilmiş olabilir ama genel olarak hepsi toz fırtınası sonrası fotosu çekilmiş araçlar bence... terk edilmiş araçlar kafadan belli zaten lastiklerine kadar pörtlemiş oluyorlar... :D
paran çok olunca böle yapıosun demekki :D
Gece gece uyku kalmadı.Sarı GTR a bak yaa :(
abi ankarada kocatepenin otoparkına cekiyordum 5 saatte aynısı oluyordu :D coğunu sahibi cekmiştir bence :D
Sorunlu kisilikler toplulugu...
Ulan açız lan R34 GT-R'a,icim acidi :(
XJ220 ve F40 a onu yapanın eli kırılısn..
f40 a üzülmeyin replika :D
Dubai'den selamlar.
Hangisini aliyim fakirler ? Yardima ihtiyacim var suan :(
Edit: la bunlarin anahtari uzerindeymis.suan f40 in icinden yaziyorum
arayıp dip fiyat isteyelim :D :D
adam 1 hafta sonra fark etmistir yaa benim bir enzom vardı nerde diye :D sonrada amaan kim arıyıp ugrasıcak simdi en iyisi bir tane daha alıyım :D
bunların terkedilmiş değil kum fırtınasından bu hale geldiğini okumustum bi yerde temiz bırakıyosun bi fırtına hepsi böyle terkedilmiş havasında :)