bi ara bizdede vardı taunusla ben kmde 25 kurus yakarken kuzen 13 kurus yakıyodu ben esnaf o full dip gaz ama öyle bişeyde var![]()
şimdi taunus 100 liraya deposu doluyo 228 km yapıyo
Yani Lada İyi Bir Şeçim Olucaktır Öylemi4 Bin 4.5 Bin Arası Temiz Bişeyler Bulunabilir Dimi ?
bilgilendirme için teşekkür ederim..küçük bi hesap yapiyim.
10 tl ile 50km ise ,kur farkedeceği için litre bazında hesaplamak lazım
4.76 litreyle o mesafeyi katetmiştir,
dolayısıyla 100 km de 9,52 litre lpg yakıyor demektir.
günümüz lpgsi ile de şu andaki fiyata göre 2.32 den hesaplasak
9,52 * 2,32 = 22.08 liralık lpg ile 100 km gidecek demektir, öyle ahım şahımda az yakmıyormuş yahu,
ben yakıt ekonomisi amaçlı kullanımda 2.000 cc triptonic 2004 lagunayla şehir içinde 50 tl ye 190 km gidiyorum net olarak..şehir dışı 220-230 arası.
Edit : hatta en son geçen hafta bayramda moilden 92 liraya fulleyip şehir dışında 440 km yaptım ,ki bursa karacabey otobanında 160-180 denemelerim oldu.
Ben eşime araba sürmeyi öğretmek için aldım, haftada iki üç gün ben sürüyorum fiyatına göre mükemmel araç.
Şehir içi 0,21 kuruş yakıyor,93-94 modeller daha fazla tutuluyor çünkü 94 sonunda enjeksiyonlular başladı onların da iki farklı tip beyin var sadece birisi sorunsuzmuş.
Ben boya takıntısı olanlardanım hatasız, boyasız orjinal bir tane buldum. Dört amortisör, bütün frenler disk+balata+kampanalar+fren hortumları, far+ampul, merkezi kilit+alarm, ön davlumbaz ve rutin bakımları(filtreler+yağ+v.s.) yapıldı toplamda 550-600_TL tuttu. Parça fiyatları Tofaş ayarında. Aldığımda fan için manuel açma butonu vardı ustalar gerekli olabiliyor bunlar harareti pek sevmez diyorlar.
Aklında olsun spor koltuk takarken dikkatli ol çok ilginç bir koltuk yapısı var kızaklar yarım boy ve ek parça yaptırmak zorunda kalacaksın ustanın başında mutlaka durman gerekiyor. Koltukta bir sıkıntın olursa özelden yardımcı olabilirim.
Yok dostum zaten benim onu yazmam esas şu sebeptendi,
arkadaşın konunun ilk mesajında bahsettiği gibi 2006 cliosu varmış, eğer benzinliyse, ki yakıtı dert ettiğine göre %90 benzinlidir, çünki dizelleri gerçekten çok az yakıyor ,
diyorumki acep ona lpg uydursa daha az yakmazmıydı ladadan![]()
lpg taksam daha iyi olur fakat lpg oldum olası sevemedim ama ladada mecburen olucak clio orjinal birşekilde kalması iyi olucaktır aileminde aracı kullandıgı oluyor pek fazla birşey yapamıyorum içimdeki çılgınlıkları ladada uygulıcam clioya coil taktım 1 hafta sonra mecburen söktüm peder benim gibi bakmıyor aracıma
- Bende alıcam bitane, şimdi kafama giriyosunuz bakzaten aklımda hep bi favorit yada samara.
Bulursanız temiz, size agır geleni bana gönderin gelsin6500 7000 e kadar cıkıcam 3 ay sonra felan kesin alıcam
ölmessek sag kalırsak
allah o günleri gösterirse
![]()
#KGdetanirlar
coil jant diyosun az yaksın diyosun anlıyorum da.
otto egzoz diyorsun nasıl az yakıcan ? sen şimdi düz boruda çekersin egzoz taktıgına göre.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
hocam ümraniye tepeüstünü biliyorsan burda bir "güven oto" var, lada servisi özel servis adamlar senelerdir lada servisi olarak çalsııyorlar ümraniye tarafında da çok bilindik biryerdir lada servisi olarak..
istersen imkanın varsa gel burdaki güven oto ya bir danış sor ellerinde de bir adet bordo tek kapı var diye biliyorum ama satılıkmı değilmi bilmiyorum o satık değilse bile illa ellerinde eşinde dostunda satılık vardır sana yardımcı olurum diye bildiri verdim aklında bulunsun![]()
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
GVEN OTO LADA - Hogeldiniz. dan bahsetmiyorum ona göre![]()
ümraniye ' de bahsettiğim yer. k.çekmece de değil![]()
ufak tefek biryer ama adamlar senelerdir mekanik üzerine ustalar, ellerine çok lada düşüyor ondan dedim.
((( tekrardan belirtiyorum ümraniye ikea nın karşı tarafında tepeüstü diye bir semt )))
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)