User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Lada Samara 1.5

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara bizdede vardı taunusla ben kmde 25 kurus yakarken kuzen 13 kurus yakıyodu ben esnaf o full dip gaz ama öyle bişeyde var

şimdi taunus 100 liraya deposu doluyo 228 km yapıyo
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani Lada İyi Bir Şeçim Olucaktır Öylemi 4 Bin 4.5 Bin Arası Temiz Bişeyler Bulunabilir Dimi ?

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şubat 2011- LPG 2.10 Civarları 10 TL ile 50 KM

Temmuz 2011. Bartın yolunda. LPG fiyatını hatırlamıyorum ama 125 TL ile 725 Km
    bilgilendirme için teşekkür ederim..küçük bi hesap yapiyim.

10 tl ile 50km ise ,kur farkedeceği için litre bazında hesaplamak lazım
    4.76 litreyle o mesafeyi katetmiştir,
    dolayısıyla 100 km de 9,52 litre lpg yakıyor demektir.

günümüz lpgsi ile de şu andaki fiyata göre 2.32 den hesaplasak
    9,52 * 2,32 = 22.08 liralık lpg ile 100 km gidecek demektir, öyle ahım şahımda az yakmıyormuş yahu,
    ben yakıt ekonomisi amaçlı kullanımda 2.000 cc triptonic 2004 lagunayla şehir içinde 50 tl ye 190 km gidiyorum net olarak..şehir dışı 220-230 arası.

Edit : hatta en son geçen hafta bayramda moilden 92 liraya fulleyip şehir dışında 440 km yaptım ,ki bursa karacabey otobanında 160-180 denemelerim oldu.

hakzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben eşime araba sürmeyi öğretmek için aldım, haftada iki üç gün ben sürüyorum fiyatına göre mükemmel araç.
    Şehir içi 0,21 kuruş yakıyor,93-94 modeller daha fazla tutuluyor çünkü 94 sonunda enjeksiyonlular başladı onların da iki farklı tip beyin var sadece birisi sorunsuzmuş.
    Ben boya takıntısı olanlardanım hatasız, boyasız orjinal bir tane buldum. Dört amortisör, bütün frenler disk+balata+kampanalar+fren hortumları, far+ampul, merkezi kilit+alarm, ön davlumbaz ve rutin bakımları(filtreler+yağ+v.s.) yapıldı toplamda 550-600_TL tuttu. Parça fiyatları Tofaş ayarında. Aldığımda fan için manuel açma butonu vardı ustalar gerekli olabiliyor bunlar harareti pek sevmez diyorlar.

Aklında olsun spor koltuk takarken dikkatli ol çok ilginç bir koltuk yapısı var kızaklar yarım boy ve ek parça yaptırmak zorunda kalacaksın ustanın başında mutlaka durman gerekiyor. Koltukta bir sıkıntın olursa özelden yardımcı olabilirim.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkür ederim..küçük bi hesap yapiyim.

10 tl ile 50km ise ,kur farkedeceği için litre bazında hesaplamak lazım
    4.76 litreyle o mesafeyi katetmiştir,
    dolayısıyla 100 km de 9,52 litre lpg yakıyor demektir.

günümüz lpgsi ile de şu andaki fiyata göre 2.32 den hesaplasak
    9,52 * 2,32 = 22.08 liralık lpg ile 100 km gidecek demektir, öyle ahım şahımda az yakmıyormuş yahu,
    ben yakıt ekonomisi amaçlı kullanımda 2.000 cc triptonic 2004 lagunayla şehir içinde 50 tl ye 190 km gidiyorum net olarak..şehir dışı 220-230 arası.

Edit : hatta en son geçen hafta bayramda moilden 92 liraya fulleyip şehir dışında 440 km yaptım ,ki bursa karacabey otobanında 160-180 denemelerim oldu.
    Tabiki haliyle 20-25 sene önceki teknoloji için çok ideal bir yakıt Gün geçtikçe teknolojiler gelişiyor ve yeni araçlarda yakıt ekonomisine gidiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki haliyle 20-25 sene önceki teknoloji için çok ideal bir yakıt Gün geçtikçe teknolojiler gelişiyor ve yeni araçlarda yakıt ekonomisine gidiliyor.
    Yok dostum zaten benim onu yazmam esas şu sebeptendi,
    arkadaşın konunun ilk mesajında bahsettiği gibi 2006 cliosu varmış, eğer benzinliyse, ki yakıtı dert ettiğine göre %90 benzinlidir, çünki dizelleri gerçekten çok az yakıyor ,
    diyorumki acep ona lpg uydursa daha az yakmazmıydı ladadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok dostum zaten benim onu yazmam esas şu sebeptendi,
    arkadaşın konunun ilk mesajında bahsettiği gibi 2006 cliosu varmış, eğer benzinliyse, ki yakıtı dert ettiğine göre %90 benzinlidir, çünki dizelleri gerçekten çok az yakıyor ,
    diyorumki acep ona lpg uydursa daha az yakmazmıydı ladadan
    lpg taksam daha iyi olur fakat lpg oldum olası sevemedim ama ladada mecburen olucak clio orjinal birşekilde kalması iyi olucaktır aileminde aracı kullandıgı oluyor pek fazla birşey yapamıyorum içimdeki çılgınlıkları ladada uygulıcam clioya coil taktım 1 hafta sonra mecburen söktüm peder benim gibi bakmıyor aracıma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Bende alıcam bitane, şimdi kafama giriyosunuz bak zaten aklımda hep bi favorit yada samara.

Bulursanız temiz, size agır geleni bana gönderin gelsin 6500 7000 e kadar cıkıcam 3 ay sonra felan kesin alıcam ölmessek sag kalırsak allah o günleri gösterirse
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VioLee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg taksam daha iyi olur fakat lpg oldum olası sevemedim ama ladada mecburen olucak clio orjinal birşekilde kalması iyi olucaktır aileminde aracı kullandıgı oluyor pek fazla birşey yapamıyorum içimdeki çılgınlıkları ladada uygulıcam clioya coil taktım 1 hafta sonra mecburen söktüm peder benim gibi bakmıyor aracıma
    ohoo desene, Senin olayın farklı bizde burada yakıttan nasıl kar edersin diye hesaplıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoo desene, Senin olayın farklı bizde burada yakıttan nasıl kar edersin diye hesaplıyoruz

suzuki alto 0.8 lpgli vardı oda hiç gitmiyordu sattım onu şimdi lada samara alıcam yakıt tabiki önemli ama birazda görüntü ederiz coilleri takarız bi ofset gireriz inceden otto spec egzos tamamdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Bende alıcam bitane, şimdi kafama giriyosunuz bak zaten aklımda hep bi favorit yada samara.

Bulursanız temiz, size agır geleni bana gönderin gelsin 6500 7000 e kadar cıkıcam 3 ay sonra felan kesin alıcam ölmessek sag kalırsak allah o günleri gösterirse
    hocam o fiyatlar çok yüksek bence enjeksiyonlu modeller zaten o fiyatlarda genelde sanada karbüratorlu alalım 4-4.5 arası

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coil jant diyosun az yaksın diyosun anlıyorum da.

otto egzoz diyorsun nasıl az yakıcan ? sen şimdi düz boruda çekersin egzoz taktıgına göre.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    coil jant diyosun az yaksın diyosun anlıyorum da.

otto egzoz diyorsun nasıl az yakıcan ? sen şimdi düz boruda çekersin egzoz taktıgına göre.
    lpg ile 20 kuruşu geçmesin yeter bana geçermi sence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam ümraniye tepeüstünü biliyorsan burda bir "güven oto" var, lada servisi özel servis adamlar senelerdir lada servisi olarak çalsııyorlar ümraniye tarafında da çok bilindik biryerdir lada servisi olarak..

istersen imkanın varsa gel burdaki güven oto ya bir danış sor ellerinde de bir adet bordo tek kapı var diye biliyorum ama satılıkmı değilmi bilmiyorum o satık değilse bile illa ellerinde eşinde dostunda satılık vardır sana yardımcı olurum diye bildiri verdim aklında bulunsun
    Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg ile 20 kuruşu geçmesin yeter bana geçermi sence
    sanırım zaten şu an oem kullansan bile o sınırda olacak. sence coıl yada jant fazlalastırmaz yakıtını tabı ole oha bi jant takmazsan ama egzoz illaki fark yaratır.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım zaten şu an oem kullansan bile o sınırda olacak. sence coıl yada jant fazlalastırmaz yakıtını tabı ole oha bi jant takmazsan ama egzoz illaki fark yaratır.
    yok hocam coil farkettirmez bişede jant zaten 15 olur yada ince yanak bulabilirsem yurtdşından 14 de olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akndmrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ümraniye tepeüstünü biliyorsan burda bir "güven oto" var, lada servisi özel servis adamlar senelerdir lada servisi olarak çalsııyorlar ümraniye tarafında da çok bilindik biryerdir lada servisi olarak..

istersen imkanın varsa gel burdaki güven oto ya bir danış sor ellerinde de bir adet bordo tek kapı var diye biliyorum ama satılıkmı değilmi bilmiyorum o satık değilse bile illa ellerinde eşinde dostunda satılık vardır sana yardımcı olurum diye bildiri verdim aklında bulunsun
    güven otoyu biliyorum hocam sitesi filanda var erişemiyorum bir türlü oraya kayıt filan almıyorlar sanırım gidip görüşcem yada telefondan biraz bilgi alayım kendilerinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güven otoyu biliyorum hocam sitesi filanda var erişemiyorum bir türlü oraya kayıt filan almıyorlar sanırım gidip görüşcem yada telefondan biraz bilgi alayım kendilerinden
    GVEN OTO LADA - Hogeldiniz. dan bahsetmiyorum ona göre

ümraniye ' de bahsettiğim yer. k.çekmece de değil

ufak tefek biryer ama adamlar senelerdir mekanik üzerine ustalar, ellerine çok lada düşüyor ondan dedim.

((( tekrardan belirtiyorum ümraniye ikea nın karşı tarafında tepeüstü diye bir semt )))
    Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akndmrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GVEN OTO LADA - Hogeldiniz. dan bahsetmiyorum ona göre

ümraniye ' de bahsettiğim yer. k.çekmece de değil

ufak tefek biryer ama adamlar senelerdir mekanik üzerine ustalar, ellerine çok lada düşüyor ondan dedim.

((( tekrardan belirtiyorum ümraniye ikea nın karşı tarafında tepeüstü diye bir semt )))

Beraber gidelim o zaman haftasonu olmazmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)