Ujfaya fazla üzülmedim , Dany i kesiyodu :) Fatih Terim garip bi şekide iyi oynayan adamı oynatmadı :) Gökhan Zan da var zannetmiyom stoper alsınlar..Sol bek lazım :)
Printable View
Ujfaya fazla üzülmedim , Dany i kesiyodu :) Fatih Terim garip bi şekide iyi oynayan adamı oynatmadı :) Gökhan Zan da var zannetmiyom stoper alsınlar..Sol bek lazım :)
Zan'a güvenip transfer yapmıyorsak vay halimize. :D
FENERBAHÇELİ bir taraftar olarak Galatasaray'a bizim kapısından giremediğimiz şampiyonlar liginde büyük başarılar dilerim!
zan dediğiniz de şu kuğuya kocaman somun uzatan mı? güvenmeyin bence.
Koyu bi fenerbahçeli olarak temsilcimiz galatasaraya başarılar diliyorum..
keşke fener şu saçma takıma elenmeseydi de el ele gitseydik
aynen fenerli olarak galatasaraya başarılar. galatasaray güzel basıyor nefes aldırmıyolar oynayınca.Bizimkiler 2 pas yapamıyor .spor gazetesi.
D grubunun maçları çok eğlenceli olacak. :D
D(death) grubu olmuş :D .Galatasaray'a başarılar dilerim.Gidebilcekleri en uç noktaya kadar giderler umarım.Fenerbahçeye'de yazık oldu.Bu yıl Türk takımları açısından başarılı bir yıl olur inşallah.
İyi gruba düştük bence , rahat çıkarız...En az 10-11 puan alırız...
mancester'in pek sevindiğini sanmıyorum, kesin yine bunlar çıktı ..mk demişlerdir.
yaşı küçük olanlar bilmez. galatasaray şampiyonlar ligi ilk kurulduğu yıl eleme maçını mancester ile yapmış ve eleyerek şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanmıştı. (biletini hala saklarım.)
A*porto-PSG
B*arsenal-schalke
c*milan-zenit
d-real-manc city
e-chelsea-juve
e-bayer-valencia
f*barca-benfica
g*manU-Galatasaray
gruptan cıkarız ama büyük ihtimalle 2.çıkarız bizide BARCA barcalar.takımıma güveniyorum ama avrupada gaza gelip iyi işler yapabiliyoruz :D
ayrıca e grubunda chelsea shaktar juve maçlarıda çok çekişmeli geçicek
dragon07
GS'li olarak tüm taraftarlar adına da bizden size tşkler:) At gözlüklerinden uzak futbol severlerin arttığını görmek ne mutlu.Bizim de dün FB spartak maçını izlerken sesimiz kısıldı bağırmaktan elimizden gelse girip gol atacaktık o kadar gönülden destekledik:)Ama olmadı...
Bu iş malesef öyle tümevarımlarla olmuyor. Bugün Dortmund'u yenen takım bundesliga'nın şampiyonu olamıyor:)
iyi de kardeş bir maçı değil, birçok maçını ve son zamanlardaki gidişatını da ölçü alıyoruz tabi. braga'nın son iki yıldır uefa ligi'ni kasıp kavurduğunu görüyorüz. oturmuş bi oyun yapısı var. galatasaray ise kadro topladı ama oyun anlamında tam oturmuş değil. manchester'ın da eski manchester olmadığını biliyoruz. ben manchester'dan ne kadar çekiniliyosa braga'dan da o derece korkulması gerektiğini düşünüyorum. galatasaray'a başarılar.
Galatasaraya başarılar herkes defanstan bahsetmiş ama kanat yok bence takımda galatasaray dinamik bir oyuncu transfer etmedikçe şampiyonlar liginde ilerleyeceğini düşünmüyorum inşallah yanılırım
vay arkadaş tarihte çeyrek finalden yukarısını göremediğimiz şampiyonlar ligi'ne gidecez, havamızdan yanımıza yaklaşılmıyo. manchester'ı korkutmak mı dersin, braga'yı takımdan saymamak mı dersin... kral takım olduk çıktık. :)