-
Şunu merak ediyorum amacım tartışma yaratmak değil sağlam beşiktaşlıyım ve yanılmıyorsam 12 yılda beşiktaş 11 kez avrupa kupalarına katıldı ve galatasarayın şuan eleme oynamadan gittiği o kupaya ülke puanlarını %50 den fazla kazandıran takım oldu. O yüzden siz 8 yediniz siz liselisiniz muhabbetini bir kenara bırakalım kime neyin girip çıktığını açmaya kalkarsak konu gayet haklı olarak kapatılır.
-
mancU.a hunharca tecavüz edicez sabriden gol bekliyorum :)
-
öncelikle 19-24 kasım tarihlerine vize koyan dumlupınar'a ardından fikstürü çeken düzenleyen her kimse ona, 20 kasıma manu maçını denk getirdiği için buradan teşekkürlerimi fışkırtıyorum! :D
16 yaşında olimpiyatta şampiyonlar ligi havasını 2 kere yaşamak kısmet oldu, o yüzden hakikaten tadı damağımda kaldı:) bir beraberlik bir yenilgiye rağmen böyle:D
gelelim düşünceme; manu ile başlamak çok sıkıntılı ancak ardından içerideki üstüste 2 maç ve 5.haftada manu normal giderse bize rahat gelicek olma ihtimali beni rahatlatıyo:) ilk 3lüden içerideki maçları kazanarak 6 puan çıkartabilirsek (inşallah) gruptan çıkma ihtimali hayal değil.. ancak geçtiğimiz sezon play-offlarına çevirirsek olayı kesinlikle toto kanseri oluruz maçlarda:D
içimdeki ses herhangi bir oyuncudan ziyade fatih terim'in ciddiyeti nedeniyle gruptan çıkıcaz diyor bakalım:)
-
GS hala hazır değil, Hamit Amrabat Burak henüz tam anlamıyla uyum sağlayamadı takıma. Kabul edelim ki Manu içeride herkesi yenebilecek güçte. O yüzden bizim takım tam anlamıyla oturmamışken deplasmanda onlarla oynuyor olmak daha iyi oldu. İlk hafta olası Cluj veya Braga puan kayıpları bizi daha büyük sıkıntıya sokabilirdi, ilk maç Manu'ya puan kaybetmek bizi çok olumsuz etkilemez.
Arena'da Cluj ve Braga'yı yenersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum :) Türk takımları için hayırlısı olsun, bu sene iyi işler yapamazsak, iki sene sonra şampiyonlar ligine tek takım göndereceğiz. Ben bu sene Bursa'dan da umutluydum ama şaşırttılar beni.
-
r.mad-m.city ne maç oloyor bee
-
böyle bi maç zor gelir bidaha valla , kaçıranlara şimdiden geçmiş olsun. İyi bir futbol dersi m.citye ^^
-
şahane maçtı real madrid-man.city
bunları izleyip sonra bizim ligdeki maçları izleyince travma oluyo
-
Şahsen fenerbahçeliyim ama yarın aksam galatasaraydan çok ümitliyim bir süpriz yapabilir veya berabere kalabilir bizim fenerbahçe gibi saçmalamıyor avrupada,mesela iddada yarın aksam gs oynıcam ama perşembe fenere oynamıycam o derece :D
-
Madrid cildirdi valla bu gece.. Kesik kesik izleyebildim hep ama sahaneydi cidden..
-
Bu madridde oynayanlar niye oyle paralar aldiklarini gosterdiler sanirim bu gece.Alonsonun 80metre pasi saka gibiydi di marianin en az messi kadar seri olusu ronaldonun egosu marcelonun kedi gibi kivrakligi benzemanin gol vurusu ve icgudusu.Macta hersey vardi yaya toureyide unutmamak lazim.Bizim ligimizi izlemek cok basit geliyor real barca city izledikten sonra ona uzuluyorum..
-
Real Madrid'in bütün maçları bana zevk veriyor...e birde m.city gibi bir takım olunca karşısında maç dahada güzel oldu...İlk yarı biraz baymıştı ama ikinci yarı özelliklede son 15 dk hafızalardan kolayca kazınmaz :)
-
Bugünkü maçda Galatasarayıma başarılar dilerim