1 haftadir marmaris bodrum tatil yaptik yarin izmirdeyim insallh 1-2 forumdan arkadaşlarla görüşücem pekde bilmiyorum oralari trabzon'dan uzak olduğu icin tanismak yardimci olmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim iyi forumlar herkeze![]()
1 haftadir marmaris bodrum tatil yaptik yarin izmirdeyim insallh 1-2 forumdan arkadaşlarla görüşücem pekde bilmiyorum oralari trabzon'dan uzak olduğu icin tanismak yardimci olmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim iyi forumlar herkeze![]()
Peugeot Sport
hocam yardımcı olmak isterim ama altta araba yok otobüsle takılırız diyorsan yarın akşam asansör , kordon, inciraltı, alsancak ve bilumum merkezi yerleri gezdirebilirim![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
neresındesın:=)
www.honda-tech.com
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Bu mantıkla düşünürsen olmaz nedeni gelişemiyoruz çifte ilk açılmaya başladığında ozamanlar bekar bi adamdımeg ile gidiyordum benimle takılan adamlar 106,206 vs vs gibi adamlardı şimdi ?? Kendi arkadaşımdan bahsediyorum adam bi ep3 aldı çay içmeye selam vermeye çekinir oldu (gerçi şimdi oda bıraktı) arabasına göre muammele yapılıyor bu izmir piyasasında o yüzden sanayide takılırım daha iyi sonuçta gazlamak bi yere kadar önemli olan kaynaşmak oda bizim izmirlilerde yok.
bencede bende her hafta sonu giderdim nerdeyse kaynasma biraz zayıf arkadasın dedigi gibi kendi içinde gurup en iyi benim rekabeti bitmezdi saten bu boyalı su degişik bi sure sonra sıkılıyo insan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)