plakların rakamlarını yanlış girmiş olabilirler, ödeme zorunluluğu yok
plakların rakamlarını yanlış girmiş olabilirler, ödeme zorunluluğu yok
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben turkcell gold üyeyim. bütün isparklarda aracımın plakasını verdiğim zaman para alınmıyor benden fakat 39 lira da benim borcum çıktı garip..
bursada var galiba o itelemece... benden de çıktı 56 lira park borcu... nasıl iş bu ya görüşebilceğimiz bi yer yokmu bu konuda ?
SM PERFORMANCE
3 arabadan 2 sinde borç çıktıkeşke nerede nekadar parkladığımızı da yazsalardı, böyle kafalarına göre borç yazmak olmuyor.
We’re the middle children of history...
Ya simdi bisey sorucam, ispark anladik aradiginda yada ne bilim bi sekilde borcu sildirme durumu var sanirsam! Ben findik bahcelerimiz icin suan sakarya karasudayim, ve karasuyada bu park zimbirtisini yaptilar, bakkala sigara almaya iniyosun 2 lira abi diye silecekte fisle cikio karsina dartanyanin tekinapim simdi dovsem bi turlu dovmesem gonul razi degil
arkadaslar acaba odemesem bunlarin hic birini arabami hayatta satmam ilerde bana sorun olurmu?
bbm pin :2B244451
Benimde 55Tl gözüküyor.Hep parkedip plakaya yazdırıyorum nasıl olsa alamıcaklar..Fatihte geçen gün bir tane isparkçıyı elimden aldılar..Plakaya yaz dedim yok öyle bir uygulama dedi bende param yok diyince çekme o zaman buraya dedi o an sigortam atmış gerisini hatırlamıyorum kahvedekiler aldı elimden..
Ya ama olur is diil istanbulda gene tolerans gosteriolar az bucuk, karasuda motoru kapadigin an yapistiriyo fisi vallaayrica @Burak83 karasuda yemez ole "cekme ozaman buraya" falan aninda aliverirler asaa
gerci kahve ahalisi olmayaydi sende aliomusun asaa ama burda kimsede ellemez
gozunu sevdimin karadenizi yaa
yok arkadas odemicem bundan sonra bende
![]()
bbm pin :2B244451
Benim plaka'da da var yaklaşık 90TL civarı.
Önce ki sahibinden kalma, aracı aldıktan sonra farketmiştim.
Sevgili ispark'ın telefon dışında bir iletişim kısmı olmadığı için ulaşamadım hiç bir türlüç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)